Nyhet: Original Minerals!

Hårvårdsmärket Original Mineral från Australien lanseras nu i Sverige!
 
Original Mineral är de ursprungliga pionjärerna inom ammoniak- och PPD-fri hårfärg, ett modemedvetet varumärke som överbryggar klyftan mellan det naturliga och det lyxiga. 

Original Thinking. Original Minerals filosofi är att ett friskt hår är ett hår fritt från stress. Idag utsätter vi vårt hår för stor stress genom användandet av kemikaliska ingredienser i allt från hårfärg, stylingprodukter och hårvårdsprodukter.

Original Minerals produkter är fria från starka kemikalier och innehåller kvalitativa inhemska australienska ingredienser, eteriska oljor och mineraler som är skonsamma mot håret och miljön, utan att tumma på kvalitet.
 
 
Original Mineral har bl a en hårvårdande serie där det ingår shampoo och balsam för alla hårtyper; normalt, torrt, tunt och fint och en återfuktande mask, en proteinmask samt Original Detox - ett shampoo och balsam för den ultimata hårdetoxen. För att håret ska må så bra som möjligt har O&M utvecklat en trestegs metod för just detta; 3 Step Cleanse som går ut på att detoxa, rengöra och återfukta.
 
 
Användning:
Kan användas en gång i veckan som en detox för att hålla håret i optimalt skick.

Pris:
Shampoo: 249 SEK, 350 ml
Balsam: 249 SEK, 350 ml

O&M kommer säljs hos utvalda salonger i Sverige från och med januari 2014.
 
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Jag har fått hem produkter från den hårvårdande serien och håller i dagsläget på att testa dem :)
Favoriten just nu är deras Original Detox shampoo! Det gör verkligen mitt hår ordentligt rent och tar bort alla spår från de hårprodukter jag överöst mitt hår med. Håret blir följsamt, glansigt och luktar svagt av mint efter användning :) Och som en väldigt behaglig bonus så kyler pepparmintsoljan i shampoot din hårbotten när du masserar in den i håret.
 
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
Original Detox innehåller:
- Australiensk River mint – djupt rengörande och tar bort beläggningar och uppbyggnaden av oljor
- Pepparmintsolja – vitaliserar och fräschar upp håret och hårbotten
- Sötmandelolja – tränger in håret och hjälper till att öka hårets styrka. Eteriska oljor förbättrar elasticiteten och styrkan och håret återhämtas
- Macadamianötsolja – kopierar naturliga oljor som kan avlägsnas från håret vid färgning samt yttre faktorer som stylingprodukter, hårtork och hårtänger, samt berikar håret vilket gör det mjukare
- Provitamin B5 – sköldar håret från UV skador och bekämpar frizz
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0