Nyhet: Marocco Dry Styling Oil från Marc Anthony!

Marc Anthony Repairing Macadamia Oil är en serie hårvårdsprodukter vars huvudsakliga uppgift är att motverka trött och skadat hår samt ge det ny glans och lyster. Serien passar perfekt för användning under vinterhalvåret då den återfuktar och skyddar håret från det kalla klimatet och vädret. 
 
------------------------------------------------------------------------

Nu lanserar Marc Anthony en ny produkt i serien:

Marocco Dry Styling Oil
 
En ultralätt stylingolja som snabbt tränger in på djupet och skyddar håret mot slitage. Med hjälp av keratin, olivolja och arganolja stärker Marocco Dry Styling Oil hårsäckarna och främjar på så sätt ett starkare och sundare hår - samtidigt som den ger håret fukt och glans. Oljan är både värmeskyddande och glansgivande och går att användas både som skydd för stylingredskap och som slutfinish. Appliceras i torrt eller fuktigt hår.
Pris: 129 kr
 
 
Repairing Macadamia Oil-serien innehåller macadamiaolja, en extra lätt olja vars konsistens liknar naturliga kroppsoljor. Oljan tränger lätt genom hårets skyddande barriär och återfuktar på djupet.
I kombination med bambuextrakt utgör den ett stärkande och återupplivande inslag för slitet och livlöst hår. Bambuextrakt innehåller proteiner som hjälper till att bevara fukten i hårstrået och kan fylla ut och släta till den skadade skyddsbarriären på slitet hår. Produkterna innehåller kiseldioxid och stärker håret på djupet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0