Månadens VIP-utskick från Reddville!

Månadens VIP-utskick från Reddville innehöll...
 
1 portion Modifast lågkalori chokladpudding
1 förpackning tamponger
 
 
 
Japp. Det var det hela :)
Trevlig helg!

Nyheter: Amika Triple Rx Shampoo & Un.done Texture Spray!

Nyheter från Amika:

 

Triple Rx Shampoo:

 

Reparerar, återställer och ger nytt liv till torrt och skadat hår. Denna produkt är speciellt framtagen för att stärka, samt bygga upp svaga och skadade hår. 

 

Denna mycket koncentrerade formel kombinerad med Omega 7, havtorn, keratin och veteprotein, återfuktar och gör ditt hår lätthanterligt igen. Triple Rx Shampoo sköljer enkelt rent ditt hår och kommer inte att bleka eller missfärga färgat eller behandlat hår. (Pris: ca 229 kr / 425 ml)

 

Fritt från Natirumklorid, parabener och artificiella färger. Ej testat på djur - Godkänt av PETA.

 
 
 

Un.done Texture Spray 

 

Äntligen slipper du spendera massor av tid för att se ut som att inte har lagt någon tid alls på ditt hår!

 

Med ett kick ger Un.done Texture Spray dig ett tjockare, fylligare hår med mer volym. Denna spray ger dig perfekt volym samtidigt som skapar en struktur i ditt hår utan att tynga ner det. 

 

Un.Done Texture Spray innehåller även zeoliten naturlig mineral som verkar för att bygga en härlig volym till glamourösa hår. Amikas signatur-ingrediens Obliphica (Havtornsbär), bidrar med kraftfulla näringsämnen som innehåller omega 3, 6, 7 och 9 samt en riklig mängd vitamin C. Innehåller inget salt som många liknande sprayer, då salt torkar ut håret. (Pris: ca 229 kr / 232,5 ml)

 

Ej testat på djur - Godkänt av PETA.

 

 

Amika är en revolutionerande hårvårdsserie baserad på oljan Obliphica som utvinns från sibiriska havtornsbär.

 

I Himalaya och på den sibiriska steppen växer havtornsbär, även kallad Obliphica. För att klara av det karga klimatet producerar bäret en rad kraftfulla näringsämnen. Havtornsbäret är en oöverträffad källa av C-vitamin, E-vitamin Omega-3,6,7 och 9. Havtornbäret i Himalaya innehåller betydligt mer näring än svenska havtornsbär.

 

Dessa vitaminer och näringsämnen är grunden i Amikas produkter och utgör en vital del för kollagenproduktionen som ger ett friskt och starkt hår. Tillsammans med ingrediensen Arganolja hjälper de håret att få näring från rötterna, reparera kluvna hårtoppar, återfukta på djupet och återfå ett hälsosamt friskt utseende.

 

Amikas vision är att du som kund ska sluta bråka med ditt hår och börja älska det istället. Amika betyder ”tjej” eller ”tjejkompis” på ett flertal romanska språk och Amika vill leva upp till det namnet genom att vara ditt hårs bästa vän. Amikas produkter är godkända av PETA.


Nyhet: Marocco Dry Styling Oil från Marc Anthony!

Marc Anthony Repairing Macadamia Oil är en serie hårvårdsprodukter vars huvudsakliga uppgift är att motverka trött och skadat hår samt ge det ny glans och lyster. Serien passar perfekt för användning under vinterhalvåret då den återfuktar och skyddar håret från det kalla klimatet och vädret. 
 
------------------------------------------------------------------------

Nu lanserar Marc Anthony en ny produkt i serien:

Marocco Dry Styling Oil
 
En ultralätt stylingolja som snabbt tränger in på djupet och skyddar håret mot slitage. Med hjälp av keratin, olivolja och arganolja stärker Marocco Dry Styling Oil hårsäckarna och främjar på så sätt ett starkare och sundare hår - samtidigt som den ger håret fukt och glans. Oljan är både värmeskyddande och glansgivande och går att användas både som skydd för stylingredskap och som slutfinish. Appliceras i torrt eller fuktigt hår.
Pris: 129 kr
 
 
Repairing Macadamia Oil-serien innehåller macadamiaolja, en extra lätt olja vars konsistens liknar naturliga kroppsoljor. Oljan tränger lätt genom hårets skyddande barriär och återfuktar på djupet.
I kombination med bambuextrakt utgör den ett stärkande och återupplivande inslag för slitet och livlöst hår. Bambuextrakt innehåller proteiner som hjälper till att bevara fukten i hårstrået och kan fylla ut och släta till den skadade skyddsbarriären på slitet hår. Produkterna innehåller kiseldioxid och stärker håret på djupet.

RSS 2.0