Recension: Dr Hauschka Intensive Ice Plant Cream

Såhär står det om denna produkt:

 

 

Intensive Ice Plant Cream verkar mjukgörande på mycket torra hudpartier med tendens till att flagna. Den hjälper huden att få tillbaka den naturliga fett- och fuktbalansen. Kombinationen av finaste växtoljor och den fuktrika växten isört är speciellt framtagen för behoven hos mycket torr hy.

 

Jag som testat cremen är 41 år och har inslag av torrhetseksem i bl a pannan och har även ibland väldigt torra armbågar och händer.

 

Detta är den andra produkten från Dr Hauschka som jag testar och även denna gång har jag lite svårt för den starka doften som inte alls tilltalar mig. Det positiva med cremen är att den har en härligt krämig konsistens som snabbt smälter in i huden vid användning. Hudpartierna där den applicerats på blir rejält återfuktade och känns mjuka och lena.

 

Jag gillar cremens effekt men har verkligen svårt för doften. Om den doftat mildare och/eller annorlunda så hade jag kunnat tänka mig att använda denna creme framöver också, men tack vare den så står jag över och väljer därför hellre en annan produkt. Detta drar ned betyget lite som stannar på en stark 3:a.

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0