Recension: Advanced Night Repair Eye Serum Infusion från Estée Lauder

Detta ska vara ett kraftfullt ögonserum med avancerad reparerande teknik som snabbt går in i huden och hjälper den att förhindra ozonskador, samtidigt som den drastiskt minskar alla typiska synliga ålderstecken.

 

Advanced Night Repair Eye Serum Infusion är intensivt återfuktande och hjälper huden runt dina ögon att se strålande, utvilad och silkeslen ut.

 

Jag som testat serumet är 41 år och har begynnande ålderstecken runt mina ögon såsom trötthetstecken och en något torrare hud. Mina förväntningar på serumet är ganska höga då jag testat ett antal produkter tidigare från Estée Lauder och ännu ej blivit besviken på varumärket.

Konsistensen på serumet är tunt, lättflytande och härligt silkeslent. Det smälter lagom snabbt in och känns oerhört behagligt på huden. Jag har använt det i ett antal veckor och är riktigt nöjd! Det känns ordentligt återfuktande och huden runt ögonen ser faktiskt lite bättre ut. Om min hud ser strålande och utvilad ut ska jag låta vara osagt då jag tycker att det är lite svårt att avgöra. Men jag tycker nog att jag till och från ser piggare ut.

 

Det känns hursomhelst väldigt bra och det är en lyx att varje dag få smörja in sig med ett serum som jag personligen känner gör sitt jobb. Betyget dras ned lite av det dyra priset; ca 675 kr för 15 ml. Advanced Night Repair Eye Serum Infusion får betyg 4 av mig.

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0