NYHET! Limited edition lagom till jul - ghd Wonderland Collection!

Välkommen till wonderland!

 

Stig in i ghd:s förtrollande värld med julens limited edition – ghd wonderland collection.

 

Vi hämtar julens magi till dig - eller någon som du håller kär - med ghd wonderland collection. Denna färgsprakande kollektion kommer i en holografisk nyans, som ändrar mellan isblå och syrén och gör att stylingredskapen skiftar färg beroende på ljus och vinkel.

 

ghd wonderland collection består av tre olika presentförpackningar. En ghd styler, en ghd air™ fön och för första gången någonsin en ghd deluxe förpackning, som i matchande harmoni innehåller både stylern och en ghd air™ fön. De tre presentförpackningarna är presenterade i en snygg gåvoask med ett färgsprakande holografiskt print.

 

 
 
ghd wonderland limited edition styler presentförpackning består av en ghd V classic styler med skinande, svarta plattor samt en matchande stylerväska, som kan öppnas upp och förvandlas till en värmeresistent matta. Med rundade och släta plattor, ser ghd wonderland stylern till att du kan skapa lockar till festen, läckra vågor eller ett perfekt rakt hår – oavsett vad du väljer blir resultatet ett snyggt, blankt hår med en professionell finish. Ett hölster till plattorna och två ghd hair clips gör presentförpackningen fullkomlig. Marknadspris 1.899 kr.

 

I wonderland limited edition ghd air™ presentförpackning är fönen presenterad i en ny färgsprakande utgåva. ghd air är utrustad med en kraftfull, professionell AC-motor och avancerad jonteknologi, som hjälper till att kapsla in fukten i håret. Den levererar en exceptionellt snabb torktid samtidigt som den reducerar krus och lämnar håret glansigt. Cool shot-knappen fixerar frisyrens form på några sekunder och de två medföljande munstyckena ger dig frihet att experimentera och skapa oändligt många looks.

Marknadspris 1.499 kr.

 

Och till dem som önskar en koordinerad jul i år, innehåller ghd wonderland deluxe presentförpackning både en ghd V classic styler med ett hölster till plattorna och en matchande ghd air™ fön. Allt du behöver för en ”good hair day, every day” samlad i en snygg presentförpackning.

Marknadspris 2.499 kr.

 

Finns hos ledande frisörer och på utvalda webshopar.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej. Jag skickade en kommentar till dig om din väska som du köpte på Lindex för ett par år sen. Jag undrade om du fortfarande hade kvar den, och om du ville sälja den för ett rimligt pris?
Jag vet det låter konstigt, men jag är seriös, så svara gärna...

2013-10-05 @ 11:11:19
URL: http://skitgalen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0