Recension: Goldwell Dualsenses Color Serum Spray

Effektivt väldoftande värmeskydd med UV-filter som en extra bonus!

 

Goldwell Dualsenses Color Serum Spray: För normalt till fint färgbehandlat hår. Effektivt värmeskydd. Tyngdlös vård som förstärker färglystern. ColorChromaComplex med färgbevarande granatäppleessens, UV-filter och Instant Microfluid Technology.

 

Vid första användningen av detta serumspray så förälskade jag mig direkt i den otroligt goda doften av bl a granatäpple! Det i sig var nästintill en wow-upplevelse då jag är svag för fräscha dofter särskilt när det gäller hårprodukter där jag tidigare upplevt både bra och dåliga exempel på just detta.

 

Denna produkt är ju ett värmeskydd så jag använde sprayen varje gång jag skulle föna och platta mitt hår efter att ha tvättat det. Sprayen finfördelas bra och mitt hår kändes mjukt, följsamt och blev också mindre frissigt efteråt. Serumsprayen går att använda både i handdukstorkat och torrt hår vilket jag tog fasta på och använde således produkten både efter hårtvätt och mellan tvättarna för att ge håret extra näring och för att få lite extra UV-skydd. Ska jag vara helt ärlig så använde jag den även då och då bara för att den luktar så fantastiskt gott! Jag upplevde även att serumsprayen gav mitt färgade hår lite extra lyster och glans så det här är absolut en produkt jag kan rekommendera. Goldwells Serum Spray håller vad den lovar och är otroligt prisvärt. Detta är alltså kort och gott en riktigt bra produkt som jag utan tvekan kommer att införskaffa igen!

 

Goldwell Dualsenses Color Serum Spray innehåller 150 ml och kostar från 109 kr.

 

Betyg: 5 av 5.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0