Måndagslista: Förra veckan...

Förra veckan...

 

 

Blev jag glad över:

 

Att få träffa vår eventuelle nya familjemedlem :) Lilla ”Lucifer”, en pytteliten Sphynx (nakenkatt) som en grannes katt födde fram för endast två veckor sedan. En otroligt söt liten kattbebis! Han fick plats i min handflata, så liten är katten. Jag var tveksam till en början men föll pladask för bebisen när jag fick träffa honom <3

 

 

Blev jag arg över:

 

Gäster (läs företag med notor på ett antal tusen) som inte lämnar så mycket som en krona i dricks trots att de är supernöjda med servicen, maten, drycken... ja allt. Kommer aldrig att bli klok på det här fenomenet tyvärr. Eller arg och arg, jag blir snarare besviken på att de inte kan visa sin uppskattning lite tydligare, och då alltså visa det mer än att tala om det för mig bokstavligen. Missförstå mig rätt, jag blir absolut jätteglad då gästerna talar om att de är nöjda. Men... man hoppas ju alltid på lite cash då det (åtminstone för oss flesta) är kutym att dricksa när man är nöjd med sitt restaurangbesök.

 

 

Lärde jag mig:

 

Att Snickersglass (som varit min nya craving) inte funkar att äta utan att jag svullnar upp i ansiktet :( Då det tydligen är så att jag inte tål varken choklad eller nötter. Båda delarna (och då särskilt tillsammans) sätter tydliga spår med omedelbar verkan! Damn it. Det var det nöjet det...

 

 

Undrade jag:

 

Hur länge jag ska hålla ut innan jag sticker till nästa uttänkta tatuerare för att diskutera fram mitt efterlängtade projekt? Tatueraren ska få väva samman mina rötter i Dalarna med mina upplevelser under den tid jag bodde i Ryssland när jag var liten :) Jag ser så sjukt mycket framemot att få se vad denne ryss till tauerare kan komma fram till. Planerna är mer eller mindre bestämda, det är mest detaljer och slutfinish som han ska få rita ihop på ett bra sätt. Och jag tror att det kan bli grymt snyggt när det blir klart! Hur och vad jag har tänkt göra får ni se så småningom när det är dags ;)

 

 

Önskade jag:

 

Att det inte var så jäkla mycket månad kvar i slutet av pengarna! Lönen tog slut sjuk fort denna månad då vi haft en massa extra utgifter pga olika omständigheter... Men men, det kommer ju som tur är snaaart in nya pengar :)

 

 

Den kommande veckan hoppas jag:

 

- På mer sol och sen ännu mer sol! Älskar att kunna sitta ute och dricka mitt morgonkaffe <3

- Att jag får en riktigt bra lön den här månaden så jag får råd att göra min dala/ryss-tatuering!

- Att min älskling J får en fantastisk födelsedag (idag) och att han blir nöjd med presenterna :)

- På att tidsplanen gällande stambytet i vår lägenhet fortsätter att efterhållas så att vi snart kan bestämma ocn boka in tid för ombyggnad av vårt lilla kök.

- Få nån spännande överraskning i posten, kanske nåt roligt paket att hämta ut? Anything?

 

 
Ungefär såhär ser "Lucifer" ut när han kommer att ha växt till sig lite mer. Fina va!?
Det är en speciell ras som jag börjar tycka om mer och mer för varje dag som går...

Kommentarer
Postat av: Vanja

Ja, det var på tiden att du skaffar katt :D Sedan är det bara höns, får och grisar kvar ;)

Grattis till kissen!

2013-05-21 @ 10:18:12
URL: http://lantisbulletinen.kopmanstorp.se
Postat av: LILITH - Boktokig mamma med borderline

Katter är rena lyckopiller. Mina är mitt allt.

2013-05-22 @ 08:39:48
URL: http://www.lilith.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0