Nytt shoppat från H&M!

Jag var (för ovanlighetens skull) in en dag på H&M och hittade denna fina maxiklänning:
 
En axelbandslös, lång klänning i transparent chiffong med resår upptill och avskärning i midjan.
Höga slitsar i sidorna.
 

 
En härlig klänning som blir perfekt att mysa runt i till sommaren (som förhoppningsvis blir både varm och lååång).
Och priset? Endast 199 kr :)

Klockmani!

Sugen på en ny cool klocka till dig själv eller din partner?
Kolla in dessa läckerbitar från Police:
 
 
Min absoluta favorit är klocka nr 4 :) Vilken är din favorit?

Nyhet: Problem med finnar? Testa nya Normaderm Hyaluspot!

NORMADERM

HYALUSPOT

VEM ÄR DET TILL? Anpassad til alla hudtyper, alla åldrar, män och kvinnor. Även till känslig hud.

- Snabbverkande hudvård mot finnar. Anpassad til alla hudtyper, alla åldrar, män och kvinnor. Även till känslig hud. 

- Appliceras lokalt på finnen morgon och kväll. Undvik kontakt med ögonområdet.   

- Utan parabener. Den hypoallergena formuleringen är testad på känslig hud under dermatologisk kontroll. Berikad med thermalskt källvatten från Vichy.

 

 

 
Finns att köpa på ett apotek nära dig!
Pris: 159 kr för 15 ml.
 

 


Senaste inköpen:

Det här är mina två senaste inköp:
 
1. Handväska från Karen Millen...
 
 
 
2. Naturvit blus från Zara :)
 

EGOBILDER! Alltid retar det nån ;)

Flätor är det SENASTE... Det är det i alla fall i min lilla värld ;)
 
 
   
 
By the way, jag fullkomligt ÄLSKAR mitt röda hår <3
 
Och så slänger jag in en bild på en finfin rööööd blomma, vackert!
 
 
 
Är det såhär jag skulle se ut om jag fyllde mina "vita negerläppar" (som en väns ex så fint kallade mina pussvänliga läppar en gång) med diverse kemiska preparat som t ex restylane, silikon och liknande?
Ankdammen nästa? Anyone?
Mm jo just det.
Angelina Jolie, släng dig i väggen haha 

Måndagslista: Förra veckan...

Förra veckan...

 

 

Blev jag glad över:

 

Att få träffa vår eventuelle nya familjemedlem :) Lilla ”Lucifer”, en pytteliten Sphynx (nakenkatt) som en grannes katt födde fram för endast två veckor sedan. En otroligt söt liten kattbebis! Han fick plats i min handflata, så liten är katten. Jag var tveksam till en början men föll pladask för bebisen när jag fick träffa honom <3

 

 

Blev jag arg över:

 

Gäster (läs företag med notor på ett antal tusen) som inte lämnar så mycket som en krona i dricks trots att de är supernöjda med servicen, maten, drycken... ja allt. Kommer aldrig att bli klok på det här fenomenet tyvärr. Eller arg och arg, jag blir snarare besviken på att de inte kan visa sin uppskattning lite tydligare, och då alltså visa det mer än att tala om det för mig bokstavligen. Missförstå mig rätt, jag blir absolut jätteglad då gästerna talar om att de är nöjda. Men... man hoppas ju alltid på lite cash då det (åtminstone för oss flesta) är kutym att dricksa när man är nöjd med sitt restaurangbesök.

 

 

Lärde jag mig:

 

Att Snickersglass (som varit min nya craving) inte funkar att äta utan att jag svullnar upp i ansiktet :( Då det tydligen är så att jag inte tål varken choklad eller nötter. Båda delarna (och då särskilt tillsammans) sätter tydliga spår med omedelbar verkan! Damn it. Det var det nöjet det...

 

 

Undrade jag:

 

Hur länge jag ska hålla ut innan jag sticker till nästa uttänkta tatuerare för att diskutera fram mitt efterlängtade projekt? Tatueraren ska få väva samman mina rötter i Dalarna med mina upplevelser under den tid jag bodde i Ryssland när jag var liten :) Jag ser så sjukt mycket framemot att få se vad denne ryss till tauerare kan komma fram till. Planerna är mer eller mindre bestämda, det är mest detaljer och slutfinish som han ska få rita ihop på ett bra sätt. Och jag tror att det kan bli grymt snyggt när det blir klart! Hur och vad jag har tänkt göra får ni se så småningom när det är dags ;)

 

 

Önskade jag:

 

Att det inte var så jäkla mycket månad kvar i slutet av pengarna! Lönen tog slut sjuk fort denna månad då vi haft en massa extra utgifter pga olika omständigheter... Men men, det kommer ju som tur är snaaart in nya pengar :)

 

 

Den kommande veckan hoppas jag:

 

- På mer sol och sen ännu mer sol! Älskar att kunna sitta ute och dricka mitt morgonkaffe <3

- Att jag får en riktigt bra lön den här månaden så jag får råd att göra min dala/ryss-tatuering!

- Att min älskling J får en fantastisk födelsedag (idag) och att han blir nöjd med presenterna :)

- På att tidsplanen gällande stambytet i vår lägenhet fortsätter att efterhållas så att vi snart kan bestämma ocn boka in tid för ombyggnad av vårt lilla kök.

- Få nån spännande överraskning i posten, kanske nåt roligt paket att hämta ut? Anything?

 

 
Ungefär såhär ser "Lucifer" ut när han kommer att ha växt till sig lite mer. Fina va!?
Det är en speciell ras som jag börjar tycka om mer och mer för varje dag som går...

De 3 vinnarna av Eucerins mirakelprodukt Aquaphor är...

1. Christina Frisberg (utan blogg)
 
2. Erik Andersson (utan blogg)
 
3. Heidi Larsson
 
 
Stort GRATTIS till er!
 
Återkom till mig på vanitas@live.se senast den 27 maj med dina adressuppgifter så får du din vinst hemskickad :)
 
 
 
Tusen tack till Eucerin för de fina vinsterna!

Intervju med mig på sajten Panelsök!

Fina Vanja Gauffin  frågade mig om hon fick intervjua mig till sajten Panelsök i min egenskap av produktrecensent och då jag gillar hennes sätt att skriva och uttrycka sig så satt mitt JA-svar inte så långt inne...

Intervjun skedde sedan fram och tillbaks per mail och resultatet kan ni nu se HÄR!
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

Som nämnts i tidigare artiklar här på Panelsök, finns det olika sätt att tjäna extrapengar via Internet. Man kan exempelvis samarbeta med företag genom att marknadsföra dem via sin blogg, eller få betalt genom att göra sin åsikt hörd via olika paneler.

Belöningen kan vara pengar som sätts in på ett konto, och ibland produkter eller presentkort som kan säljas, eller helt enkelt räknas bort från de vanliga utgifterna. Vi har träffat tre personer som alla har olika typer av sysselsättning.

Läs om:


• Produkttestare: Anneli Ek

• Betalda Undersökningar: Louise Andersson

• Affiliatemarknadsföring: Vanja Gauffin

Anneli testar produkter

Anneli gillar att testa och recensera produkter

I bloggen Vanitas kan man följa stockholmstjejen Anneli och hennes vardag. Hennes produktrecensioner är populära både bland företagen och bland läsarna, vilket både mail och kommentarer vittnar om. Att vara produktrecensent innebär att vara objektiv och rättvis när man bedömer de produkter man testar. Ingen tjänar på att en produkt får ett oförtjänt gott eller dåligt rykte.

- För mig innebär det först och främst ett ansvar gentemot mina läsare att objektivt
utvärdera de produkter jag testar,
 säger Anneli. För det andra, har jag ju också ett ansvar gentemot det företag som sponsrat med den aktuella produkten. Det ansvaret innebär att jag genomför produkttestet på ett utförligt och professionellt sätt. Jag brukar efteråt bifoga en länk med produktrecensionen till respektive företag, för att de ska få läsa vad jag skrivit om just deras produkt. Om jag gett en produkt ett högt betyg så är det väldigt roligt att få delge dem det. Det är dock inte lika roligt de gånger jag sågat en produkt. Men jag håller hårt i min objektivitet, så då får jag helt enkelt ta att det kan kännas lite obekvämt ibland.

Belöning i form av produkter

Anneli trivs väldigt bra med att testa Annelis snygga blogg Vanitas och recensera olika produkter, ett intresse som har hängt med länge. Hon har alltid varit nyfiken på nyheter och produktutveckling inom exempelvis mode och skönhet. Hon har kontakt med företag för samarbeten med bloggtävlingar och får även produkter till sig själv som hon kan utvärdera. När hon väljer ut vilka produkter som ska testas, väljer hon i första hand sådant som stämmer överens med hennes livsstil. Ibland testar hon även andra produkter för att få en större variation på bloggen, och för att nå ut till så många läsare som möjligt. Hon bedriver det som en hobbyverksamhet och hennes belöning är de produkter som hon får behålla. Hur det går till när hon testar och bedömer en produkt beskriver hon så här:

- Jag börjar med att använda produkten en tid. Om det t ex är en ansiktscreme så använder jag den i ungefär en månad för att kunna ge ett utlåtande om dess utlovade effekt. Jag utvärderar den sedan utifrån doft, känsla på huden, konsistens, om förpackningen är praktisk/hygienisk, om den är prisvärd etc. Sedan skriver jag ner denna information på ett kort och koncist sätt och publicerar det i bloggen.

Bästa tipset för den som vill börja

Den som tycker att produkttester och recensioner verkar vara en rolig sysselsättning och vill komma igång, kan med fördel börja med att skapa en ”portfolio” på sin blogg, så att företagen ser vad de kan förvänta sig vid ett eventuellt samarbete.

- Börja med att testa produkter som du redan har hemma. Om det exempelvis är en skönhetsprodukt; dofta på produkten, känn på konsistensen, utvärdera dess effekt efter en tids användning och skriv sedan en recension om dina upplevelser. När du gjort detta ett par gånger kan du börja kontakta olika företag som du tycker verkar vara intressanta och sedan är det bara att vänta på svar. Lycka till!

 
 

6 blusar under 500 kr hos Bubbleroom.se!


Jag är med i senaste numret av tidningen Daisy Beauty!!

Jag har å min favorittidning Daisy Beautys vägnar gjort en serie behandlingar på klinik för att sedan vara med i ett reportage i tidningen! En sjukt intressant upplevelse, spännande erfarenhet och så förstås jäkligt kul nu när det här numret äntligen kommit ut :)
 
Det här är alltså det nya numret (Nr 2/2013) som du ska köpa om du vill läsa artikeln jag är med i:  
 
 
 
Såhär står det på Daisy Beautys fina chefredaktör Kicki Normans blogg:
 
 

Daisy Beauty 2-13: Före och efter behandlingar


Om du vill veta vad de här snygga nästan-40-åringarna (och två snyggingar till!) har gjort för att se så här fräscha ut så står det i senaste numret av Daisy Beauty. (Beställ den HÄR!)

 

 
Om ni inte redan räknat ut det så är det alltså jag på de två översta bilderna :)
Visst kan man se en ganska tydlig skillnad på före- och efterbilden?
Min älskade J tyckte att jag såg både yngre och fräschare ut redan efter första behandlingen! 
Och mina torrhetseksem i ansiktet blev avsevärt bättre... Dock sjukt dyr behandling.
 
Hursomhelst, jag är jätteglad över att jag fick chansen att göra det här och skulle mer än gärna ställa upp på fler grejer. Åtminstone om saker och ting styrs upp och fixas av den suveräna tidningen Daisy Beauty!

Ps. Kicki Norman är en varm, öppen och sjukt trevlig person som jag inte ångrar en sekund att jag fick chansen att träffa i samband med intervjun!
Dessutom är hon oerhört proffsig på det hon gör. All cred till henne som dragit i alla trådar och på ett ypperligt sätt lyckats fixa en kanonbra tidning åt och oss skönhets- & modenördar :)
 

Mitt senaste parfyminköp: Cashmere mist från Donna Karan!

Den här parfymen är mitt senaste inköp på doftfronten:
 
                                         
 

                                         Donna Karan Cashmere Mist Eau de Toilette, 30 ml

 

 

Cashmere Mist från Donna Karan är förförande, frisk och kvinnlig.
Den doftar av bl a liljekonvalj, sandelträ och mysk.
 
Doftnoter - bergamott, jasmin, liljekonvalj, ylang ylang, irisrot, amber, vanilj, mockanot, cederträ, patchouli, sandelträ och mysk.
 
Pris: Endast 349 kr för 30 ml hos Nordicfeel.se

Snygga väskor hos Zalando.se!

 
Vilken blir din favorit? 
Själv har jag svårt att välja... Men om jag skulle klicka hem bara en av dem så blir det nog väska nr 1 :)

Månadens VIP-utskick från R.E.D.D (fd Tampons for free) !

Den här månadens vip-utskick från R.E.D.D innehöll som alltid tamponger vilket är sjukt välkommet :)
Förutom det så fick jag en Oliva by CCS Hand Cream! Den doftar ljuvligt och är riktigt skön att smörja in händerna med. Också väldigt välkommet då jag på jobbet ständigt springer runt och smörjer in mig med handsprit som torkar ut händerna rätt rejält tyvärr... Men nu kan jag smörja och smörja :)
 

Vinnaren av ett par valfria "LUCILLA" wedges från Moheda Toffeln är...

... Anette Kristoffersson (utan blogg)!
 
Supergrattis till dig tjejen :)
Återkom till mig på vanitas@live.se med önskemål om färg och storlek på LUCILLA wedges samt dina adressuppgifter senast den 20 maj så får du din vinst hemskickad!
 
 
Jag vill tacka alla tävlande och jag vill också ge ett stort TACK till generösa Moheda Toffeln för sponsring av den underbara vinsten! Tack! 
 
                                                                                                  
             

 

Vårnyheter från Gina Tricot!


Sista dagen att tävla om Lucilla Wedges från Moheda Toffeln!

Idag söndag 5 maj är det sista dagen som du kan vara med och tävla om de supersnygga skorna från Moheda Toffeln!
Vinsten består av ett par valfria Lucilla Wedges! Klart du ska vara med :)
 
Tävlar gör du HÄR!
 
 
 
Lycka till!

Recension: Goldwell Dualsenses Color Serum Spray

Effektivt väldoftande värmeskydd med UV-filter som en extra bonus!

 

Goldwell Dualsenses Color Serum Spray: För normalt till fint färgbehandlat hår. Effektivt värmeskydd. Tyngdlös vård som förstärker färglystern. ColorChromaComplex med färgbevarande granatäppleessens, UV-filter och Instant Microfluid Technology.

 

Vid första användningen av detta serumspray så förälskade jag mig direkt i den otroligt goda doften av bl a granatäpple! Det i sig var nästintill en wow-upplevelse då jag är svag för fräscha dofter särskilt när det gäller hårprodukter där jag tidigare upplevt både bra och dåliga exempel på just detta.

 

Denna produkt är ju ett värmeskydd så jag använde sprayen varje gång jag skulle föna och platta mitt hår efter att ha tvättat det. Sprayen finfördelas bra och mitt hår kändes mjukt, följsamt och blev också mindre frissigt efteråt. Serumsprayen går att använda både i handdukstorkat och torrt hår vilket jag tog fasta på och använde således produkten både efter hårtvätt och mellan tvättarna för att ge håret extra näring och för att få lite extra UV-skydd. Ska jag vara helt ärlig så använde jag den även då och då bara för att den luktar så fantastiskt gott! Jag upplevde även att serumsprayen gav mitt färgade hår lite extra lyster och glans så det här är absolut en produkt jag kan rekommendera. Goldwells Serum Spray håller vad den lovar och är otroligt prisvärt. Detta är alltså kort och gott en riktigt bra produkt som jag utan tvekan kommer att införskaffa igen!

 

Goldwell Dualsenses Color Serum Spray innehåller 150 ml och kostar från 109 kr.

 

Betyg: 5 av 5.

 


Nyhet: Three Times Sublime 3 in 1 produkt från Formula 10.0.6!

Vad är bättre än en produkt som innehåller 3 steg i 1 när stressade dagar är något som påverkar oss mest?
 
Three Times Sublime är en 3 in 1 produkt från Formula 10.0.6. Tvätt, mask och mjukgörande skrubb i ett. Innehåller rosa grapefrukt som verkar uppiggande med sin friska doft samtidigt som den rengör lätt oljig hud utan att torka ut. De exfolierande jojobakulorna lämnar din hud len och slät efter användning. 
 
Användning:
Applicera ett tunt lager över ansikte och hals. Undvik området kring ögonen. Låt masken verka i 10-15 minuter. En lätt stickande känsla kan uppstå under tiden, detta är helt normalt. När masken har torkat, fukta ansiktet med vatten, massera sedan tills din hud känns ren. Skölj av med varmt vatten. 1-3 gånger i veckan.
 
99 kr för 100 ml. 
 
Finns på Kicks och Åhléns.
 

RSS 2.0