Tips: Effektiv rengöring från Vichy!

MILD, MEN EFFEKTIV DAGLIG RENGÖRING:

 
Huden blir mer levande, fräsch och vacker att se på när den rengörs både morgon och kväll! Det säkerställer även att en grå slöja av orenheter, överflödiga döda hudceller och slaggprodukter avlägsnas. Och det innebär också att huden bättre kan absorbera de närande ingredienserna i cremer som vi dagligen smörjer oss med.

VICHY PURETÉ THERMALE - HYPOALLERGEN RENGÖRING TILL ALLA HUDTYPER
Pureté Thermale baseras på CAPTELAETM – ett extrakt av sheaträdet, som försiktigt men effektivt lösgör och neutraliserar orenheter. Rengöringsprodukterna innehåller naturligvis också källvatten från Lucaskällan i Vichy, som bevisat verkar lugnande och stärkande på huden.
Det finns ett stort sortiment av rengöringsprodukter från Vichy med olika konsistenser: För den noggranne, den upptagna och de som älskar känslan av tvål och vatten.

Alla produkter är utan parabener, hypoallergena och särskilt lämplig för känslig hud - och känsliga ögon.


 
 
 
 
 

Rengöringsmjölk och ansiktsvatten, 200 ml – 119 kr
Två varianter av såväl rengöringsmjölk och ansiktsvatten - till normal och kombinerad hud samt torr hud. Säkerställer noggrann rengöring. Används utan vatten.
 


 
 
 
Ögonmakeupremover, 150 ml - 109 kr.
Två varianter av remover till vanlig och vattenfast ögonmakeup.
 

 
 
 
 
3-i-1 rengöring, 200 ml – 129 kr
Två varianter av ögonmakeupremover, rengöring och ansiktsvatten i samma produkt – till de som önskar en snabb lösning. Kan användas utan vatten. Finns i en cremevariant och en vattenvariant som är lämplig för mycket känslig hud.
 
 
 

Rengöringsmousse, 150 ml – 149 kr
En rengöring till dem som älskar känslan av tvål och vatten på huden. Rengör utan att torka ut. Sköljs av med vatten och efterföljs med ansiktsvatten.
 
 
 
 
Som ni kanske har sett så har jag ju tidigare testat Vichy Pureté Thermale 3-in-1 och jag tokgillar verkligen den fantastiska produkten och kan varmt rekommendera den!
 
Min recension om Vichy Pureté Thermale 3-in-1 kan ni läsa mer om HÄR!

Kommentarer
Postat av: Elin

Jag gillar det mesta från Vichy. Blir sällan besviken på dem :)

2013-07-03 @ 13:42:08
URL: http://piggelins.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0