Recension: La Roche-Posay CICAPLAST Pro-Recovery Skincare

Såhär står det om produkten:

Stimulerar hudens cellförnyelse för att snabba på återhämtning av irriterad hud, t.ex. efter kosmetiska behandlingar såsom peeling.

ANPASSAD TILL:

Till hud som flagar, spricker eller är retad efter t.ex. kosmetiska behandlingar. Kan användas på läppar.

RESULTAT:

Överhuden skyddas, lugnas och stimuleras, vilket påskyndar hudens återhämtning.

ANVÄNDNING:

Efter kosmetiska behandlingar: följ dermatologens rekommendationer 
Irriterad hud, torra fläckar: två gånger per dag 
Narig hud: tre gånger per dag 
För övrig användning: två gånger per dag

 

Plus: Mild doft. Mycket effektiv på torrhetseksem. Behaglig och krämig konsistens. Dryg. Prisvärd.

 

Minus: -

 

Slutsats: Jag har läst om denna creme ett par gånger och varit väldigt nyfiken både på den och på märket La Roche-Posay som lanserar produkten. Och jag kan bara säga en sak: Vilken fantastisk creme! Den har en mild doft som avdunstar snabbt efter insmörjning vilket jag ser som en bra sak. Konsistensen är underbar, lagom krämig och otroligt skön att använda i ansiktet.

 

Jag har länge trilskats med ett hudproblem; fläckvis i ansiktet (företrädesvis i pannan) så får jag till och från jobbiga torrhetseksem som ibland vätskar, ibland bara blir torra fläckar som sedan flagnar. Genom åren har jag testat otaliga cremer men inte hittat nån som funkar att använda hela tiden och som löser mina problem. Nu har jag äntligen hittat något som hjälper! CICAPLAST fungerar verkligen och håller vad den lovar! Min hy är för första gången på flera år helt symptomfri från eksemen. Torrhetsfläckarna lyser med sin frånvaro och dyker endast upp om jag varit slarvig någon dag och missat att smörja in mig med cremen.

 

Kalla det mirakelcreme om du vill, jag är isåfall benägen att hålla med och rekommenderar klart och tydligt CICAPLAST, särskilt till dig som har hudproblem i form av torr hud eller delvis torr hud! För mig funkade den i alla fall otroligt bra och jag kommer tveklöst att fortsätta att använda den framöver.

 

Jag har alltså i sällskap av Vichys Pureté Thermale 3-in-1 nu också lovordat CICAPLAST som jag utan att blinka ger full pott. Betyg 5/5.

 

CICAPLAST finns att köpa i butik på Apotek runt om i landet och på nätet hittar ni cremen bl a på apotea.se för ca 139 kr för 40 ml.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0