Nyhet: ghd jewel collection!

ghd jewel collection

- när en ”good hair day” är kronan på verket

 

Nu lanserar ghd de vackraste stylingverktygen i metalliska juvelfärger: smaragdgrön, safirblå och ametistlila.

Stylern, den lyxiga V gold classic, är förpackad i en vacker ask med en paddlebrush i matchande färger.

 

 

 

Jewel collection är en limited edition som förväntas vara på marknaden under sommaren fram till september.

 

ghd jewel collection är inspirerad av strålande färger samt metallictrenden som syns på catwalken för SS13. ghd jewel collection innehåller en styler och ghd air™ i nya exklusiva, metallic färger.

 

 

ghd jewel collection innehåller den lyxiga ghd V gold classic stylern och finns i tre trendiga nyanser; smaragdgrön, safirblå och ametistlila tillsammans med en matchande paddle brush.

Stylern har skinande, svarta plattor, som enkelt glider igenom håret och plattar alla hårtyper och hårlängder snabbt och lätt. Samtidigt ser de rundande plattorna till att man även kan skapa perfekta lockar och fantastiska vågor. Oavsett så blir resultatet high-shine med en professionell finish.

 

 

Den kraftfulla ghd air™ fönen gör ghd jewel collection komplett. Precis som stylern, kommer ghd air™ också i en high-shine metallic utgåva i nyanserna; smaragdgrön, safirblå och ametistlila. ghd air jewel collection är utrustad med en kraftfull professionell motor som levererar en exceptionell snabb torktid. Jon-teknologin används för att kapsla in fukten i hårstrået, vilket gör att håret blir mjukt, glansigt och reducerar friss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0