Recension: Naked Care Gentle Conditioner

Naked Care Gentle Conditioner  innehåller lugnande neroli från apelsinblom och extrakt från bomullsfrö lindrar och ska förebygga torr och kliande hårbotten.


Naked använder Cocoa Butter för återfuktning, Sunflower för att skydda mot yttre påfrestningar och Rose Oil för anti-aging. Produkten är fri från parabener, SLS och kemikalier.

 

Jag som testat balsamet för känslig hårbotten brottas med seborriskt eksem i min hårbotten och jag var såklart nyfiken på om denna produkt skulle lindra mina besvär. Under ca tre veckor testade jag balsamet men är tyvärr inte helt övertygad om produktens påstådda effekt då jag inte kan påstå att det blivit någon markant skillnad på mina eksem. Min hårbotten kliar fortfarande, kanske något mindre än tidigare men ingen större förändring så detta är ingen produkt jag kommer att införskaffa när denna tar slut.

 

Om jag ska jämföra Naked Care Gentle Conditioner med en liknande produkt på marknaden (Moroccanoil Behandling för torr hårbotten) som jag också testat under lika lång tid så vinner Moroccanoil med hästlängder!

 

Naked Care Gentle Conditioner kostar ca 149 kr för 250 ml. Betyget för denna produkt blir en svag 3:a.

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0