ghd Pink Diamond Limited edition!

Stöd Rosa Bandet med ghd:s pink diamond limited edition!

Ha en ”good hair day” varje dag med gott samvete och var stolt över att vara pink med ghd pink diamond limited edition. För varje sålt stylerset av denna kollektion donerar ghd €10 till Rosa Bandet.

Världsomfattande har ghd donerat mer än 72 miljoner kronor i kampen mot bröstcancer genom försäljningen av de eftertraktade ghd pink stylers. Med detta års enastående pink diamond stylerset i samarbete med författaren, konstnären och journalisten Anna Benson som pink ambassadör hoppas ghd öka insamlingen ytterligare under 2013.

ghd pink diamond limited edition är en del av den snygga jewel collection, där den lyxiga ghd V gold classic stylern finns i påkostade metallic färger – denna gång i en sprudlande pink – och kommer med en matchande ghd paddle brush.

 

 

 

Stylern har skinande plattor, som lätt glider igenom håret och plattar alla hårtyper och hårlängder - snabbt och lätt. Samtidigt ser de rundade plattorna till att man kan skapa perfekta lockar och fantastiska vågor. Resultatet är ett blankt och skinande hår med en professionell finish.

 

 

Rek. pris 1899 kr

För varje sålt stylerset av ghd pink diamond doneras €10 till Rosa Bandet.


Recension: Moroccanoil Behandling för torr hårbotten – Dry

Fantastisk produkt som gör underverk med din torra hårbotten!

 

Den här produkten är en professionell återuppbyggande behandling för torr hårbotten. Antioxidantrik arganolja kombinerad med levande lavendel- och geraniumolja hjälper till att motverka torr, kliande hårbotten och korrigerar obalans. 

 

Jag som testat Moroccanoil Behandling för torr hårbotten har problem med seborriskt eksem i hårbotten och då jag hört väldigt mycket gott om varumärket Moroccanoil var mina förväntningar på resultatet såklart höga. Produkten testade jag under ca tre veckor och jag måste säga att denna behandling uppfyller alla mina önskemål om dess påtalade effekter!  Kliandet har minskat rejält och min hårbotten känns mycket mindre torr än tidigare. Även håret upplevs som glansigare och mjukare. Dock vet jag inte säkert om detta beror på denna produkt eller om det är en slump? Hursomhelst är det välkommet. Jag kommer absolut att fortsätta använda Moroccanoil Behandling för torr hårbotten och kan rekommendera den varmt.

 

Priset är ca 249 kr för 45 ml och det tycker jag personligen är väl investerade pengar för en sådan här produkt om man vill få bukt med sina hårbottenproblem.

 

Jag testade också produkten Naked Care Gentle Conditioner som ska ha liknande effekter på torr hårbotten men dess effekter kommer inte i närheten av Moroccanoil fantastiska resultat!  

 

Moroccanoil Behandling för torr hårbotten får toppbetyget 5!

 

 

Recension: Naked Care Gentle Conditioner

Naked Care Gentle Conditioner  innehåller lugnande neroli från apelsinblom och extrakt från bomullsfrö lindrar och ska förebygga torr och kliande hårbotten.


Naked använder Cocoa Butter för återfuktning, Sunflower för att skydda mot yttre påfrestningar och Rose Oil för anti-aging. Produkten är fri från parabener, SLS och kemikalier.

 

Jag som testat balsamet för känslig hårbotten brottas med seborriskt eksem i min hårbotten och jag var såklart nyfiken på om denna produkt skulle lindra mina besvär. Under ca tre veckor testade jag balsamet men är tyvärr inte helt övertygad om produktens påstådda effekt då jag inte kan påstå att det blivit någon markant skillnad på mina eksem. Min hårbotten kliar fortfarande, kanske något mindre än tidigare men ingen större förändring så detta är ingen produkt jag kommer att införskaffa när denna tar slut.

 

Om jag ska jämföra Naked Care Gentle Conditioner med en liknande produkt på marknaden (Moroccanoil Behandling för torr hårbotten) som jag också testat under lika lång tid så vinner Moroccanoil med hästlängder!

 

Naked Care Gentle Conditioner kostar ca 149 kr för 250 ml. Betyget för denna produkt blir en svag 3:a.

 

 

Vinnaren av NIVEA-kitet är...

... Vanja! Stort grattis!
 
Återkom till mig på vanitas@live.se senast den 24 juli med dina adressuppgifter så får du din vinst hemskickad :)
 
 
Tack till NIVEA för sponsringen av vinsten :)
 
Och tusen tack till alla som var med och tävlade!

Recension: Dr Hauschka Ice Plant Face Cream

Ice Plant Face Cream innehåller en komposition av isört, vit vallmo och växtoljor som har en stabiliserande effekt på huden och gör att huden känns mindre torr och stram. Sammansättningen bidrar till att återställa hudens fuktbalans och har en långtidsverkande effekt. Isört har en vårdande och lugnande effekt på torr hy. Oljan från vit vallmo absorberas snabbt och verkar mjukgörande. Cremen är lätt att applicera och ger huden ett matt utseende, därför är den även lämplig som makeupunderlag. Stärker den naturliga skyddsbarriären hos mycket torr hy. Framtagen tillsammans med erfarna dermatologer.

 

Jag som testat cremen är 41 år och har blandhy med inslag av torrhetseksem bl a i pannan. Eksemen förvärras vid väderväxlingar från kallt till varmt och tvärtom. Torr luft gör dem också värre.

 

Jag testade cremen i ca sex veckor och måste säga att jag förväntade mig lite mer av denna produkt än vad den gav mig efter denna tid. Absolut, cremen fungerar ganska bra på torr hud. Huden får mer fukt och känns mjukare efter insmörjning.  Och torrhetseksemen blev bitvis något förbättrade.

 

Men. Doften är alldeles för stark och kemisk för min smak och det gjorde tyvärr att jag inte direkt såg framemot att använda cremen när det var dags. Det tar också en stund för cremen att smälta in i huden och det är något jag kan störa mig på. Jag vill att cremen jag använder ska kunnas smörjas in och därefter snabbt absorberas in i huden så att man kan fortsätta med nästa moment, t ex att sminka sig.

 

Jag upplevde också att det pirrade och sved lite i huden när jag smort in ansiktet med cremen och jag vet inte om det beror på att den verkar i huden på något sätt eller om jag är överkänslig mot någon ingrediens i cremen? Att Ice Plant Face Cream sedan ska ge huden ett matt utseende tycker jag endast var marginellt.

 

Priset, ca 249 kr, är överkomligt för dessa 40 ml men jag väljer i slutändan hellre en annan  produkt när det kommer till att tygla problemet med mina torrhetseksem. Jag har testat andra cremer med lika effekter på huden och väljer då hellre någon av dessa än Dr Hauschas Ice Plant Face Cream.

 

Så för mig är detta en produkt som är ganska medelmåttig i sin kategori och jag ger den därför inte högre än en 2:a i betyg.

 

 

Auktioner på Tradera!

Jag säljer nu min läderväska från Karen Millen och en blus från Gina Tricot.
Buda gärna om du är intresserad! Auktionerna hittar du HÄR!
 
 
 
 

Nyfärgat hår!

Älskar mitt röda hår <3
 
Jag var i lördags och färgade min utväxt (där tydligen också ett gäng helt kritvita hårstån på något mystiskt sätt smugit sig in!?).
Färgningen gjordes på min  favoritfrisörsalong NOIR som ligger på Regeringsgatan 80 här i Stockholms city :)
 
Det känns så sjukt skönt att fixa håret igen, jag känner mig än en gång hel haha!
Och den röda färgen stormtrivs jag med. Redhead kommer jag troligen fortsätta med ett tag till. Sen får vi se vilken färg jag väljer efter det :) 
 
Såhär ser det iaf håret ut just nu:
 
 
Hiss eller diss??

Tillfällig frånvaro...

Jag får börja med att be om ursäkt för min frånvaro här i bloggen :( Sorry.
 
Jag har haft en hel del jobb den senaste tiden och en massa fix med lägenheten och den renovering som pågår där just nu. Pga detta så har inläggen blivit lidande då jag inte riktigt har haft tid att skriva...
 
Förhoppningsvis ska det snart lugna ner sig på renoveringssidan så att jag kan vara lite mer aktiv :)
 
Just nu håller jag på att testa ett gäng produkter för tidningen Daisy Beautys räkning och som ska publiceras sedan på deras hemsida :)
Jag kommer framöver också att lägga upp de recensionerna här.

När det gäller just produktrecensionerna så ligger jag lite efter för tillfället. Jag har en hel bunt med produkter här hemma som väntar på att få bli recenserade! För en del av er verkar detta kanske som ett lyxproblem, men då jag vill vara noggrann och ge varje produkt en ärlig recension genom att använda den ett tag så tar det ju sin lilla tid att utvärdera var och en. Men håll ut, nya recensioner kommer :) Jag ska bara få tiden att sitta ner och skriva ner mina tankar och erfarenheter av dessa grejer... 
 
Här nedan kan ni se några av de produkter som testas just nu:
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0