Recension: Waterclouds Relieve: Active Shampoo + Oil Cure Hairmask + Tonic

Såhär står det om produkterna:

 

RELIEVE-produkterna är oparfymerade och innehåller inga färgämnen samt är fria från parabener. Produkten har inte testats på djur.

 

Relieve Active Shampoo: Är ett schampo för alla hårtyper och hårbottenproblem. Fuktgivande special schampo som avlägsnar mjäll och klåda. Lugnar irriterad skalp och har en kylande effekt samt återställer håret och hårbottens rätta fuktbalans.

Relieve Oil Cure Hairmask: En effektivt fuktgivande och utredande hårmask som minskar mjällbildning, klåda och rodnad. Lugnar irriterad skalp och har en kylande effekt samt återställer håret och hårbottens rätta fuktbalans.

Relieve Tonic: En leave-in intensiv kur som förebygger mjäll och klåda samtidigt som den svalkar, mjukgör och återfuktar torr hårbotten.

 

Plus: Fräsch doft. Dryga. Har en kylande effekt så de både svalkar och återfuktar din hårbotten. Mycket effektiva och bra produkter för bl a seborrisk eksem, torr samt kliande hårbotten.

 

Minus: -

 

Slutsats:  Jag har länge letat efter produkter som är ordentligt effektiva för det seborriska eksem som jag lider av. I min hårbotten får jag bland annat klåda och torra (ibland vätskande) sårskorpor. Detta är ett stort problem speciellt den här kalla årstiden då eksemet blir värre än när det är varmare temperaturer. Hursomhelst, jag har testat både det ena och det andra som sägs ska hjälpa mig med mina hårbottenproblem men inte mycket har haft den effekt jag önskat. Tills nu! Jag har i ett par veckors tid testat Waterclouds RELIEVE-produkter och är otroligt nöjd med hur produkterna fungerar! Klådan är mycket mindre och hårbottnen både känns bättre och ser bättre ut :)

 

Schampot avlägsnar även mjäll vilket är en bonuseffekt. Alla tre produkterna har en kylande effekt, lugnar irriterad hårbotten och är återfuktande. Av schampot blir håret rent, glansigt och luktar fräscht. Hairmasken fungerar ungefär som ett balsam och jag har använt det efter varje schamponering. Den tredje produkten, Relieve Tonic, är en intensiv leave-in kur som förebygger mjäll och klåda och dessutom mjukgör din torra hårbotten.

 

Min sambo har även han använt dessa produkter och han är precis som jag mycket nöjd med effekterna av dem! Så vi kan båda två varmt rekommendera dessa produkter till er som har problem mer hårbottnen, men också till alla som gillar när en produkt har en svalkande och kylande effekt vilket många av oss finner väldigt behagligt. Jag kan faktiskt inte hitta något minus när det gäller Waterclouds Relieve-produkter  utan kan helhjärtat rekommendera dem alla tre! Waterclouds produkter finns att köpa på hårsalonger över hela landet. Ni kan läsa mer om Waterclouds Relieve-produkterna  HÄR. Jag ger Waterclouds Relieve-produkterna fullpott så betyget blir då alltså hela 5/5.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0