Recension: Lernberger Stafsing Gloss Spray

Såhär står det om produkten:

 

Glans spray med arganolja för en naturlig och vårdande glans. Reflekterar ljus och ger lyster utan att tynga ner håret. Skapar separation och eliminerar frissighet. Spraya i torrt hår för maximal glans eller använd på fuktigt hår vid föning.

Kan också användas på kroppen där extra glans önskas som på ben, armar eller dekolletage.
Doft: Bergamott, Päron, Äpple, Vanilj.

  • Fri från parabener.
  • Passar alla hårtyper.
  • Anti-frizz.
  • Värmeskyddande.
  • Färgbevarande med UV-skydd.

 

Innehåll: 200 ml

 

 

Plus: Fräsch doft. Perfekt att använda innan du plattar ditt hår då det är värmeskyddande och även tar bort frissighet. er väldigt mycket glans och bevarar din hårfärg. UV-skydd.

 

Minus: Väldigt stark doft precis när man sprayat med produkten. Detta lägger sig dock relativt fort. Undvik att andas in sprayångorna då det kan kännas lite obehagligt i halsen. Det upplevde jag ett par gånger men det gick snabbt över.

 

Slutsats:  Jag har nyligen fått ett nytt favoritmärke inom hårvård och det är det svenska märket Lernberger Stafsing! Jag har hittills testat ett par av deras produkter och varit supernöjd med dem. Så den här gången har turen kommit till deras Gloss Spray. Som glansspray gör Lernberger Stafsing Gloss Spray helt klart sitt jobb och lite till :) Håret blir väldigt glansigt och slätt efter att man använt produkten. Doften är fräsch och luktar bl a äpple. Gloss-sprayen tar även bort frissighet  och är värmeskyddande om du sprayar på fuktigt hår innan föning. För absolut maximal glans sprayar du istället på torrt hår. Produkten är ockås färgbevarande vilket är en bra bonus för oss som färgar vårt hår. Det innehåller även UV-skydd så jag har hittills använt sprayen nästan varje dag i torrt hår, dels för glans men även för UV-skyddets skull. En positiv sak är också att sprayen är helt fri från parabener. Innehåller arganolja.

 

Men... Det absolut mest nyskapande med denna Gloss Spray är att man också kan använda den på kroppen där extra glans önskas, t ex på ben, armar eller dekolletage :) Detta tycker jag verkligen gjorde den här produkten extra intressant! Jag är väldigt nöjd med sprayen och kan absolut rekommendera den! Ni kan läsa mer om Lernberger Stafsing Gloss Spray HÄR. Jag ger Lernberger Stafsing Gloss Spray betyget 4,5/5.

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0