Recension: ghd Final Fix Hairspray!

Såhär står det om produkten hos Bangerhead:


Du har stylat till den perfekta looken och kan nu använda vår Final Fix Hairspray som kommer vara iögonfallande och hålla håret på plats. Denna produkt ger en fast men ändå mjuk hållbarhet som motverkar frissigt hår och är fuktresistent. En nödvändig produkt för varma sommardagar eller sena nätter på dansgolvet.

-Spraya över torrt och stylat hår eller spraya direkt på din borste innan du kammar igenom håret för ett avslut.

 

 

Plus: Torr och lätt hårspray som doftar väldigt gott och har väldigt bra stadga. Lätt att kamma ur. Skyddar håret mot frissighet och fukt.


Minus:
  -


Slutsats:
 Den här hårsprayen blev snabbt en stor favorit hos mig och utan att överdriva för hårt så är det här faktiskt den absolut bästa hårsprayen jag hittills har testat! Den är torr och ger rejält med stadga utan att tynga ner håret. Sprayen luktar fräscht och gott och den är lätt att kamma ur. Ett stort plus är ju att den reducerar frissighet och att den är resistent mot fukt. Det gillar jag starkt då mitt hår annars har en otrevlig förmåga att bli väldigt självlockigt och ostyrigt i fuktigt väder. Enligt mig så har den här produkten alla funktioner som förväntas av en riktigt bra och effektiv hårspray! Så från mig får produkten full pott och jag rekommenderar den varmt! Du kan läsa mer om den fantastiska sprayen och även köpa den och andra finfina produkter från ghd hos Bangerhead (där du också kan hitta massor av andra fina märkesprodukter inom kategorin skönhet!) Jag ger ghd Style Final Fix Hairspray betyget 5/5!

 

 
OBS! Sprayflaskan är riktigt stooor (hela 400 ml!) så den räcker länge och är väl värd sitt pris som ligger på endast 229 kr hos Bangerhead!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0