Nyheter från Vichy: 6 effektiva roll-on deodoranter - Även för känslig hud!

SOMMARREDO MED EN DEODORANT DU KAN LITA PÅ

Deodoranten är en viktig produkt i den dagliga vården och en produkt som du måste kunna lita på. Men fler och fler upplever i dag att huden är känslig och att deodoranter kan svida och irritera huden…

6 EFFEKTIVA OCH MILDA ROLL-ON DEODORANTER – ÄVEN FÖR KÄNSLIG HUD
Vichy erbjuder flera deodoranter i roll-on varianter som effektivt håller svett och dålig lukt borta. För både kvinnor och män samt för olika behov. Milt parfymerad eller oparfymerad. Alla är av hög kvalitet och ger välbefinnande och dagligt skydd mot svettningar. Naturligtvis utan att kännas fet eller kladdig. Utan alkohol och parabener och alla med hypoallergena formuleringar testad på känslig hud under dermatologisk kontroll.

 
Från vänster till höger:

VICHY DEODORANT ROLL-ON 48H. Oparfymerad/känslig hud. 50 ml – rek. pris 99 kr.
Mild antiperspirant deodorant roll-on för extra känslig hud eller efter rakning/hårborttagning. Innehåller aluminiumsalt och vit liljaextrakt som har en lugnande effekt och gör huden mer motståndskraftig. Ger en mjuk och behaglig hud i upp till 48 timmar. Utan parfym.

VICHY DEODORANT ROLL-ON 24H. 50 ml – rek. pris 99 kr.
Mineral - dry touch - deodorant roll-on för kvinnor som vill ha en effektiv deodorant utan aluminiumsalter. Skyddar huden från fukt och svettlukt i upp till 24 timmar med den effektiva och superabsorberande mineralen perlit. Milt parfymerad med hypoallergen doft som ger en långvarig känsla av fräschhet. Utan aluminiumsalter.

VICHY DEODORANT ROLL-ON 48H. 50 ml – rek. pris 99 kr.
Mild roll-on med långvarig svetthämmande effekt. Med aktiva antiperspirant-ingredienser mot kraftig svettning och för en riktad effekt på svettporer i upp till 48 timmar. Lämnar huden fräsch och mjuk utan vita streck eller obehag. Milt parfymerad.

VICHY DEODORANT ROLL-ON STRESS RESIST 72H. 50 ml – rek. pris 119 kr.
Långtidsverkande antiperspirant mot generande svett med effekt i 72 timmar. Innehåller aktiva, svetthämmande ämnen, ultraabsorberande vulkanska mineraler och Perspicalm™.  Regulerar värmen och svettutvecklingen under stress. Lämplig för alla med generande svettproduktion - även till de med känslig hud. Milt parfymerad.

Från vänster till höger:
VICHY HOMME  DEODORANT-ROLL ON 48H. Utan parfym. 50 ML – rek. pris 99 kr.
För män med känslig hud som vill ha en effektiv och långtidsverkande antiperspirant utan parfym. Med lugnande oligo-zink och thermalskt källvatten från Vichy och effektivitet i upp till 48 timmar. Konsistensen är fräsch, mjuk och snabb-absorberande. Utan parabener, parfym och alkohol.
 
VICHY HOMME  DEODORANT-ROLL ON 72H. 50 ML – rek. pris 99 kr.
Utvecklad med antiperspiranta ingredienser och ultra-absorberande mineraler som är svettkontrollerande i upp till 72 timmar. Berikad med stärkande och lugnande thermalskt källvatten från Vichy. Optimal tolerans och med en fräsch och snabb-absorberande konsistens. Utan parabener och alkohol.

 
FAKTA OM SVETT OCH DEODORANTER
Det är naturligt att svettas och vi producerar automatiskt svett för att sänka vår kroppstemperatur. Svett är oftast nästan luktfri, men lukten uppstår när svett bryter ner hudens bakterier. Men vi vill varken ha fukt eller dålig lukt. Svetten tilltar ofta i stressiga perioder när vi är nervösa och under fysisk aktivitet samt inte minst när sommarvärmen drabbar oss. I både puberteten och klimakteriet är det också helt naturligt att svettas mer än vanligt.
Deodorant betyder "luktfri" på latin och kontrollerar svettlukten. Anti-perspiranta deodoranter styr också lukten, men innehåller även aluminiumsalter som upplöser svett och efterlämnar en tunn hinna över svettkörtlarna så att svettproduktionen minskas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0