Nyhet: Repairing Macadamia Oil-serien från Marc Anthony!

Macadamiaoljan som produceras ur kärnorna från Macadamianöten är grunden i serien tillsammans med reparerande bambu. 

Repairing Macadamia Oil-serien innehåller macadamiaolja, en extra lätt olja vars konsistens liknar naturliga kroppsoljor. Oljan tränger lätt genom hårets skyddande barriär och återfuktar på djupet. I kombination med bambuextrakt utgör den ett stärkande och återupplivande inslag för slitet och livlöst hår. Bambuextrakt innehåller proteiner som hjälper till att bevara fukten i hårstrået och kan fylla ut och släta till den skadade skyddsbarriären på slitet hår. Produkterna innehåller kiseldioxid och stärker håret på djupet.

Repairing Macadamia Oil Shampoo
Börja med att åtgärda slitet och livlöst hår genom att tvätta det. Det här är ett lätt schampo som återupplivar slitet hår, gör det mjukt och är skonsamt mot färgen. Det rengör hår och hårbotten från döda hudceller, beläggningar föroreningar och återställer på så sätt hårets naturliga lyster. 
Macadamiaolja tillför torra hårslingor fukt, medan bambuextraktet hjälper till att stärka hårsäcken för att främja en starkare och friskare hårväxt.
Pris: 139kr för 250ml

Repairing Macadamia Oil Conditioner
Ge torrt och intensivt behandlat hår omsorg och nytt liv med detta extra vårdande balsam. Den lätta produkten är perfekt för alla hårtyper. Den tillför extra torrt hår fukt, slätar till sprött hår och gör det mjukare. 
Macadamiaoljan återfuktar extra torrt hår, ökar lystern och gör det mer elastiskt medan bambuextraktet gör det starkare.
Pris: 139kr för 250ml
 
Repairing Macadamia Oil Treatment
En ultralätt stylingolja för torrt hår. Den tränger snabbt in i håret och motverkar slitage och torrhet. 
Använd under stylingen eller som finishprodukt för ett starkare och friskare hår. Den ultralätta produkten hjälper till att vårda slitet hår, förebygger att håret går av och läger sig som en skyddande barriär runt kluvna toppar. Macadamiaoljan tillför torrt hår fukt och ger det glans, medan bambuextraktet stärker svaga områden och jämnar till hårets skyddsbarriär så att håret blir slätare. Lämnar inga rester eller färgavlagringar. Används dagligen.
Pris: 159kr för 50ml
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0