Opalescence blekgel!

Hemklickat från USA:
 
Blekgel 35% från Opalescence
 
Då jag känner att det börjar bli dags att bleka tänderna lite igen så tog jag och beställde hem ett gäng sprutor med 35%-ig blekgel till mina tandskenor. Blekskenorna har jag fixat genom min fantastiska tandläkare som jag nu har haft i ganska många år och aldrig någonsin har för avsikt att byta bort så länge jag får bestämma :)
 
Tidigare har jag testat både 15% och 20% styrka på gelen men förra gången jag blekte tänderna använde jag istället den 35%-iga gelen. Den finns inte att få tag i Sverige så jag beställde hem den från USA den gången precis som jag gjort nu. Den stora skillnaden mellan de olika styrkorna är att ju starkare gelen är desto kortare verkningstid behövs för resultat.
 
Och ju kortare tid man behöver sitta med skenorna desto bättre för mig då jag inte alls gillar att sova med blekningsskenorna. Men det är en smaksak. Vissa tycker att det är smidigt att det är praktiskt att det får verka medans man ändå ligger och sover medan andra hellre sitter en stund på dagen :) Man får helt enkelt prova sig fram...
 

 
Verkningstider för Opalescence blekgel:
 
10%: 4-6 timmar/dag eller 8-10 timmar/natt
15%: 4-6 timmar/dag eller 8-10 timmar/natt 
20%: 2-4 timmar/dag
35%: Max 30 minuter/dag
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------
 
OBS! Jag rekommenderar INTE att du börjar med den starka 35%-iga gelen de första gångerna du bleker tänderna. Lyssna på din tandläkare och följ dennes rekommendationer! Och rådfråga gärna också din tandläkare om du sedan vill gå upp i styrka på blekgelen.
 
Låt sedan ALDRIG blekskenorna sitta i längre tid än vad som är rekommenderat!
Detta är mycket viktigt då gelerna är starka och kan göra att ditt tandkött blir skadat om du har för stark styrka på blekgelen och/eller sitter med blekskenorna under för lång tid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0