Recension: Veet Precision Wax & Care för ansiktet

En produkt som tyvärr bara gör halva jobbet...

 

Den här produkten är särskilt framtagen för borttagning av ansiktshår. Med tuben applicerar du en precis mängd vax exakt där du behöver det – ögonbryn, överläpp och haka.

 

Du tar hand om din hud efteråt med den medföljande efterbehandlingskrämen som berikats med Aloe Vera.

 

 

Jag som testat Veet Precision Wax & Care för ansiktet har egentligen inte så stora problem med hårväxt i ansiktet. Som de flesta kvinnor så har jag en liten antydan till mustasch som än så länge är ganska ljus och består av ganska tunna hårstrån. Problemområdet är på hakan där jag har ett par stycken mörka kraftigare hårstrån som envisas med att ständigt komma tillbaka efter att de avlägsnats. Mina ögonbryn är också väldigt kraftiga och jag får ett gäng kraftigare hårstrån även mellan ögonbrynen.

 

Med dessa små problem gav jag mig sedan på Veet Precision Wax & Care för att se om den kunde uppfylla mina önskningar. Enligt beskrivningen så skulle det vara enkelt, smidigt och effektivt att få bort den generande hårväxten. Jag blev genast lite besviken då produkten inte alls var smidig att jobba med. Det var väldigt svårt att applicera rätt mängd vax och trots att man värmde vaxet enligt bruksanvisningen svalnade den alldeles för snabbt och jag hann endast göra en tredjedel av ”mustaschen” innan jag blev tvungen att värma upp vaxet igen. Sådär fick jag hålla på fram och tillbaks innan jag tillslut fick bort de fina stråna på överläppen. Men. När de grövre stråna på hakan och mellan ögonbrynen skulle få sig en omgång så gick Veet Precision Wax helt bet! Inte ett enda av de oönskade stråna gick att avlägsna med hjälp av vaxet tyvärr. Det enda som jag gillade med Veet Precision Wax & Care var efterbehandlingscremen som kändes mjuk och skön att applicera efteråt.

 

Priset är ca 99 kr för 10 ml vax + 5 ml aftercare cream.

 

Tyvärr är detta inte en produkt jag kommer att använda fler gånger då jag inte anser att den ger ett tillfredsställande resultat och inte riktigt håller vad den lovar. Betyget blir också därefter och hamnar slutligen på en svag 2:a.

 

 

Kommentarer
Postat av: Vanja

Exakt! Jag har varit lite nyfiken på dina åsikter om denna.Jag tycker den är kass, helt enkelt. Som sagt: Veet är inget annat än en marmeladfabrik. Men jag håller med om att efterbehandlingscremen var bra. Tar de bort det andra klegget och ökar cremen med samma mängd kan jag tänka mig att betala en hundring bara för den :) Kram!

2013-08-08 @ 08:29:41
URL: http://lantisbulletinen.kopmanstorp.se
Postat av: Ann-Sofie/Colour it

Vad tråkigt att den inte fungerade. Var nyfiken på den, men då håller jag mig nog till den jag har nu för den tar verkligen bort allt bra. Jag kör på Andrea Gentle Hair Remover for the face. Den kan jag rekommendera.
Ha det så bra! Kram! ♥

2013-08-08 @ 11:05:02
URL: http://www.colourit.se
Postat av: Aidas MakeUp

Jag har denna fast i remsform och de är odugliga - verkligen!

2013-09-05 @ 00:36:08
URL: http://aidasmakeup.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0