Nyhet: Vichy Anti-Trace Deodorant!

NYHET - VICHY ANTI-TRACE DEODORANT

 

Mild och effektiv antiperspirant - håller både svett och märken på kläderna borta.

 

Deodoranten är en viktig produkt i den dagliga kroppsvården och en produkt man ska kunna lita på. Den ska effektivt hålla svett och dålig lukt borta. Näst efter effektivitet är vita och gula märken på kläder efter användning av deodorant något som oroar konsumenten mest. Gula fläckar runt armhålorna på den vita skjortan eller vita fläckar på hösten och vinterns mörkare kläder är av stor irritation för många. Faktiskt bekymrar sig 30 % av deodorant-användarna för märken på kläderna.*

 

SPECIELLT UTVECKLAD FORMULA MOT MÄRKEN PÅ KLÄDER

 

Missfärgningar på kläder uppstår som följd av kontakt mellan aluminiumsalt och spårämnen i vattnet som man tvättar sina kläder med. Detta är också en primär anledning till att kläderna kan bli stela.

 

Vichy Anti-Trace Antiperspirant, som bl.a innehåller aluminiumsalt och DissolvineTM, är utvecklad för att motverka dessa effekter. Utöver sin antiperspirant-effekt, är Vichy Anti-Trace Antiperspirant formulerad så att den torkar snabbt och motverkar att spårämnen i tvättvattnet binder till kläderna. Vichy Anti-Trace Antiperspirant har en mild och fräsch unisexparfym som samtidigt är särskilt utvecklad för att inte missfärga kläderna.

 

TESTAT AV OBEROENDE INSTITUT

 

Vichy Anti-Trace Antiperspirant är testad vid l'Institut Français des Textiles et de l’Habillement: på vit bomull har Anti-Trace Antiperspirant applicerats och därefter 10 ml svett. Efter 18 timmar i 37oC ångbastu har det tvättats i 40o och därefter strukits torrt. Processen har upprepats flera gånger och testen visade att Anti-Trace Antiperspiranten effektivt förhindrar fläckar, märken och stelhet i kläderna.

 

EN MILD 48H ANTIPERSPIRANT – ÄVEN FÖR KÄNSLIG HUD Vichy Anti-Trace deodorant är testad på känslig hud under dermatologisk kontroll och innehåller thermalskt källvatten från Vichy.

 

Passar både män och kvinnor.

 

Hypoallergen, utan alkohol och utan parabener.

 

Anti-Trace Antiperspirant 50 ml – rek. pris 119 kr. Finns på apotek från september 2013.

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0