Månadens VIP-utskick från Reddville (fd Tampons for free)!

Denna månads vip-utskick bestod av lite roliga produkter från Absolut Torr; en fullsize antiperspirant och en förpackning med wipes :) Till det fanns det en informationsbroschyr och en fin påse.
 
Dessutom följde, som alltid, en fin kartong med tamponger med i paketet. Alltid lika uppskattat!
 
Jag gillar verkligen dessa fina vip-utskick som Reddville styr upp och skickar till oss månad efter månad :) Cred till de fina tjejerna på Reddville som så engagerat fixar och ordnar så att vi får fina paket i brevlådan med alla möjliga olika varumärken, produkter och såklart tampongerna som alltid följer med!
 
 
 
Som medlem i Reddville får du månatliga utskick av gratis tamponger om du tar dig lite tid och svarar på respektive kampanjutvärdering gällande det aktuella varumärket som bl a ses i form av reklam på tampongasken. 
 
Frågorna är inte alltför många och tar inte mycket av din tid i anspråk att svara på, så det är otroligt värt det att vara medlem i Reddville
 
Reddvilles hemsida kan du också prenumerera på tamponger och skräddarsy den efter dina egna behov. Otroligt praktiskt att få hem tamponger i brevlådan varje månad och mycket prisvärt är det dessutom!
 
Så vad väntar du på?
Bli medlem du också! Registrerar dig gör du enkelt HÄR!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0