Recension: Pureology Perfect 4 Platinum Miracle Filler Treatment

Påstådd mirakelprodukt som inte bjuder på någon wow-effekt.

 

Pureology Perfect 4 Platinum Miracle Filler Treatment: Upplev ett mirakel! En leave-in treatment som reparerar ojämnheterna i hårets fjällskikt men som framförallt stärker blekt och blonderat hår. Återuppbyggande blow-dry lotion för dagligt bruk. Ökar hårets styrka och spänst vid kontinuerligt bruk. Skyddar håret från mekaniskt slitage och stress.

 

Mina förväntningar var ganska höga när jag skulle testa denna produkt. Jag undrade såklart om detta verkligen var en mirakelprodukt eller om det var en överdrift?

 

Så, efter att ha använt den i ett par veckor så kan jag tyvärr inte påstå att jag varken känner eller ser någon större skillnad på mitt hår mer än att det möjligen känns lite mindre torrt. Det är nog den enda märkbara effekt jag upplevde. Det jag dock tycker att produkten funkar riktigt bra till är som skydd vid t ex föning och användning av plattång och att den ger håret en viss glans men att den skulle reparera ojämnheter i hårets fjällskikt är ingenting jag kan påstå att jag har märkt av varken under eller efter testperioden.

 

Produkten får i alla fall ett stort plus för doften som är fruktigt fräsch och som bidrar till att håret luktar riktigt gott efter användning! Men mirakelprodukt? Nej, inte om du frågar mig... För det höga priset som produkten kostar så väljer jag hellre ett annat värmeskydd/leave-in treatment än denna. Exempelvis då Goldwell Dualsenses Color Serum Spray som jag också har testat och som är ett effektivt värmeskydd samt att det även innehåller UV-filter som en extra bonus.

 

Pureology Perfect 4 Platinum Miracle Filler Treatment innehåller 145 ml och kostar ca 320 kr.

 

Betyg: 2,5 av 5.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0