Recension: Life Natural Body Butter Lime & Orange

Otrevlig kemisk doft på en body butter som inte når mer än halvvägs...

 

Life Natural Body Butter Lime & Orange ska vara en milt doftande produkt och vara fuktberikande för hela kroppen. Helt fri från parabener, mineraloljor och andra syntetiska ingredienser.

 

Jag möttes av en stickande stark och nästan lite frän doft när jag öppnade body buttern. Detta var en otrevlig överraskning men jag ville ändå ge produkten en ärlig chans så jag testade den under en period. Själva konsistensen var ganska krämig och visst, den ger fukt till kroppen men inte riktigt lika mycket som t ex Brazil Nut Body Butter från Body Shop som jag testade innan och som jag gav ett högt betyg. Jag smorde in huden i stort sett varje dag med Life Natural Body Butter men hade fruktansvärt svårt för den alldeles för starka doften som satte sig ordentligt på kroppen.

 

Mina förväntningar var varken höga eller låga innan testandet men jag blev inte alls imponerad av denna produkt då doften förstörde hela upplevelsen. Så tyvärr, denna body butter sågar jag utan att passera gå och kommer inte att använda den eller köpa den i framtiden.

 

Life Natural Body Butter Lime & Orange innehåller 200 g och kostar 199 kr.

 

Betyg: 1 av 5.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0