Recension: Brazil Nut Body Butter från Body Shop

En ljuvlig Body Butter som är väl värd sitt pris!

 

Brazil Nut Body Butter innehåller Community Fair Traide-producerad paranötsolja som har en hög koncentration av antioxidanter och fuktighetsbevarande egenskaper.

 

Jag har länge varit ett fan av bland annat Body Shops olika body butters och hade därför rätt så höga förväntningar på denna produkt när jag fick den i min hand.

 

Body buttern är väldigt krämig och konsistensen påminner lite om mjukt smör och har en behaglig och mjuk doft som jag upplever som nötig med inslag av vanilj, choklad och kanske lite kaffe? Cremen som är ganska dryg absorberas lagom snabbt in i huden utan att lämna någon kladdig yta som jag upplevt att vissa body butters kan göra. Produkten mjukgör huden ordentligt och återfuktar också väldigt bra. Av de body butters jag tidigare testat så hamnar denna väldigt högt på listan över favoriterna.

 

The Body Shop Brazil Nut Body Butter får således ett väldigt högt betyg av mig då jag upplever min hud som väldigt mjuk, len och i bättre kondition än den varit på länge. Jag kan absolut rekommendera denna produkt till er som ibland eller ofta har problem med att er hud känns torr och kanske även fnasig. Så slutligen, detta är kanske ingen nyskapande mirakelprodukt men jämfört med andra produkter i samma kategori som jag tidigare har testat så gör den definitivt ett bra jobb och är väl värd sitt pris!

 

The Body Shop Brazil Nut Body Butter innehåller 200ml och kostar 175kr.

 

Betyg: 4,5 av 5.

 

 


Kommentarer
Postat av: ♥ Sofia ♥

älskar the body shops produkter :D

2013-04-22 @ 16:25:14
URL: http://byfia.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0