MÅNDAGSLISTA!

FÖRRA VECKAN...

 

 

Blev jag glad över:

 

Söndagkvällen som jag hade förmånen att tillbringa med min älskade J plus ett flertal av mina underbara fina vänner <3 Vi åt middag, drack drinkar, spelade biljard, snackade skit, drack vin, umgicks, drack lite bubbel och bara myste... Det var min födelsedag som firades igår, en dag för tidigt (japp, today's the day) och jag hade sjukt trevligt och kvällen var verkligen superlyckad! Tack för att ni kom och förgyllde min dag <3


Ni som inte hade möjlighet att komma igår  (ni vet vilka ni är)... Vi får helt enkelt se till att träffas så snart vi kan!)

 

Blev jag arg över:

 

Idioter som inte kan bete sig när de går ut på krogen! Hur jävla svårt är det att agera som normala vanliga trevliga gäster och ha lite bondförnuft och vanligt hyfs? Gör om gör rätt!

Och just det, ni som blev portade... Ni är INTE välkomna tillbaka. Punkt.

 

Lärde jag mig:

 

Att Bollinger kan man visst dricka två dar på raken. Inga som helst problem tydligen.

 

 

Undrade jag:

 

Hur det skulle vara att göra en drastisk förändring, go all in och bli en redhead?

Så... Jag gjorde det. Avfärgning plus ny färgning av håret hos min frisör. Check. Rött hår istället för svart. Check. Och damn it vad jag jag trivs i det :)

 

 

Önskade jag:

 

Att det åtminstone hade varit fullmåne på riktigt i fredags då stämningen osade fullmånevarning lång lång väg på jobbet. Då hade man åtminstone haft nån sorts förklaring på eländet! Jäkligt skum atmosfär, gnälliga gäster hit och dit och märkliga beteenden överlag. 

 

 

Den kommande veckan hoppas jag:

 

- Få sjukt många och jättestora paket ;)

 

- Att mina kilon plötsligt ska börja rasa i blixtfart utan att jag ska behöva röra på mig mer än vanligt. För nu börjar jag känna ordentligt att jag inte trivs som jag ser ut just nu. Och jag har dessutom massa kläder jag vill komma i. Beach 2013? Skit i det. Att bli lite in shape skulle ju inte skada vilken tid på året som helst.

 

- Att det ska funka att vara inneboende hos min kollega under sex hela långa jävla veckor... Den som lever får väl se hur det kommer bli. Bara att bita ihop och tillfälligt försöka släppa mitt "jag älskar att vara hemma i mitt hem och sova i min egen säng"-behov.

 

- Kunna komma ikapp med åtminstone ett gäng av mina produktrecensioner som halkat efter då jag inte haft tid att testa i den mån jag hade planerat

 

- Att fler människor överlag inser att karma är underskattat. Dålig karma kommer tillbaks och biter dig i arslet. Så tänk dig för hur du agerar och hur du behandlar andra i din omgivning.

 


Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Grattis i efterskott! ♥
Jag är själv färgad röd och trivs väldigt bra med.
Snyggt! :-)

2013-04-22 @ 10:09:13
URL: http://www.colourit.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0