Experiment med Thermo Diet kapslar & Diet MRP måltidsersättning från Fitnessbutiken!

Idag startade jag mitt lilla viktnedgångsexperiment!
 
Jag ska under ca en månads tid äta Thermo Diet (kapslar som ska vara en effektiv fettförbrännare) och under 1-3 gånger om dagen byta ut måltider och istället använda mig av Diet MRP måltidsersättning. Det är en komplex sammansättning av: proteiner, aminosyror, komplexa kolhydrater samt fibrer. Den är lätt att använda (pulvret blandas bara med minimjölk eller vatten) och är en värdefull måltidsersättare med ett balanserat energivärde.
dXb Diet MRP är avsedd för vuxna som ett hjälpmedel för viktkontroll och fettreduktion såväl som utveckling av högkvalitativ muskelmassa för sportutövning.
 
De båda produkterna kommer ifrån Fitnessbutiken!
 
Jag ska alltså utvärdera och recensera hur effektiva dessa båda produkter är när det gäller viktnedgång och fettförbränning. Vikten kontrolleras och bokförs en gång i veckan. Efter ca fyra veckor kommer en sammanställning av resultatet att göras. Jag kommer under tiden som detta pågår att hålla en rätt så strikt diet för övrigt och ha en liten ätardag en gång i veckan då jag får unna mig lite onyttigt. Mitt mål är att minst gå ner ca 6 kg vilket inte är orealistiskt alls.
 
Så... Let's do it! Wish me luck :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0