ghd Pink Orchid Limited Edition!

Pink Orchid stylerns design är inspirerad av modevärldens influenser och avspeglar säsongens starkaste trender. Stylern i år är den populära ghd Gold Classic stylern och är framtagen i en elegant mattsvart färg med värmeplattor i fin rosa. I detta kit ingår även en exklusiv rosa väska som är dekorerad med en snygg svart spetsbrokad. Förutom förvaring av stylern och att den är värmeresistent så kan man dessutom använda den som en modeaccessoar med justerbara axelband.

Årets styler är det ultimata och mest allsidiga verktyget för att skapa väldigt många olika fantastiska frisyrer - från förförande vågor till det perfekt raka håret. De mellanstora plattorna glider lätt igenom håret och ger en problemfri och glamourös styling till alla slags hårtyper.

Den finns bl a att köpa HÄR för 1999 kr!

Med Pink Orchid limited edition stylern ingår följande accessoarer:
  • En elegant och trendig värmeresistent väska som förvaring till stylern.
  • Ett hölster som håller ihop plattorna.
  • Två svarta stylingklämmor till att sektionera håret med.
(Text lånad från eleven.se)


Kommentarer
Postat av: SHOAKAN

Var med i min första bloggtävling, där du kan vinna underkläder för 500 kr från Evasunderkläder! Chansen är STOR, inte så många som har deltagit! :D:Dhttp://candygloss.blogg.se/2012/january/tavling-vinn-for-500-kr-pa-evasunderklader.html#comment

2012-01-05 @ 09:02:59
URL: http://candygloss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0