Recension: Waterclouds Dry Clean Hairspray

Såhär står det om produkten:

 

Dry Clean Hairspray ger hållbar stadga och volym. Piggar upp ett platt och livlöst hår. Ypperligt för dig som önskar att fräscha upp håret mellan schamponeringarna. Dry Clean Hairspray är lätt att applicera på de områden du önskar arbeta med. Passar utmärkt till både korta och långa hår. Med den extra matta effekten skapar du den perfekta frisyren utan att det klibbar.

Instruktioner: Skaka väl. Sprayas på håret från ca 20 cm avstånd och stylas till önskad frisyr.

 

Plus: Ger volym och även en del stadga. Perfekt om man gillar en matt effekt på håret. Håret känns ganska rengjort och doftar fräscht efter användning av produkten.

 

Minus:  För mig är den extra matta effekten tyvärr ett litet minus. Jag personligen gillar mer när produkter ger glans  och då får mitt hår att se lite friskare ut. Men det är trots allt en smaksak.

 

Slutsats:  Waterclouds Dry Clean Hairspray är en ganska bra produkt. Den hamnat dock tyvärr inte i toppskiktet av hittills testade torrshampoon utan hamnar lite längre ner på listan. Det är egentligen inget större fel på produkten, den gör sitt jobb när det gäller att få håret att kännas som nytvättat. Men det som gör att Waterclouds Dry Clean Hairspray inte är en storfavorit hos mig personligen är den extra matta effekten du får när du använder produkten. Jag vill helst att mitt hår ska vara glansigt och använder  helst produkter som  samtidigt kan ge lite extra glans till mitt hår. Därför kommer jag inte att införskaffa just denna när mina andra torrshampon tar slut. MEN om ni är ett fan av produkter som ger en rejält matt effekt  som ni kanske behöver för att skapa frisyrer, ja då har ni hittat rätt och det här är kan då vara produkten ni letar efter :) Ni kan läsa mer om Waterclouds Dry Clean Hairspray HÄR. Jag ger Waterclouds Dry Clean Hairspray betyget 2/5.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0