Dag 33: Experiment viktnedgång + träning

Idag är jag inne på dag 33. Jag håller alltså på med ett experiment med träning och en halvstrikt diet där jag (om jag verkligen vill) får ha en ätardag i veckan eller mer sällan och dagligen äter mycket protein och lite kolhydrater och förutom det så byter jag ut ett mål om dagen till måltidsersättningspulvret Diet MRP och så äter jag dagligen två kapslar av en produkt som ska vara fettförbrännande som heter "Thermo Diet". Båda produkterna kommer från Fitnessbutiken och de ska testas av mig för att se om man kan tappa i vikt och fett med hjälp av dem i kombination med träning.
 
Jag är alltså inne på dag 33 av experimentet och jag har hittills tappat ca 4 kg. Sakta och säkert går det alltså nedåt :) Mitt slutgiltiga mål är att gå ner totalt ca 11-13 kg så jag har en del kvar att kämpa med. Men det går ganska bra och jag gillar att jag stadigt tappar i vikt och även fått lite mer muskler då jag tränar på gym. Både styrka och cardio (konditionsträning). Dessutom har träningen äntligen börjat bli som en mer eller mindre daglig rutin och även skapat ett behov hos mig och det var det många år sedan det var så. Och det känns väldigt kul! Naturligtvis är det ju så att så fort man börjar få nån sorts resultat så skapar det ju en form av beroende av träning vilket bara är positivt så länge träningen utövas på ett sunt sätt.
 
Håll tummarna för mig och för att jag lyckas komma fram till mitt mål när det gäller viktnedgången!
Min första belöning ska bli en tatuering som jag planerat att göra väldigt länge och den får jag gå och göra när jag gått ner ca 5 kilo till! Gissa om jag längtar :)
 
 
Såhär ser produkterna ut som jag använder mig av.
Läs mer om dessa och andra liknande produkter på Fitnessbutiken.

Kommentarer
Postat av: SjungandeMamman

Jag håller tummarna! Du är grym :)

2012-08-26 @ 20:04:32
URL: http://sjungandemamman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0