Tri-Aktiline Total Face Instant Line Reducing Moisturizer

Såhär står det om produkten:

Tri-Aktiline Total Face Instant Line Reducing Moisturizer är en creme som återfuktar huden och minimerar och slätar ut synliga fina linjer och rynkor.

 

Tillsammans med Tri-Aktiline Instant Deep Wrinkle Filler ger den maximal effekt  – bekämpar rynkor både på kortare och längre sikt.

 

 

Plus:  Tri-Aktiline Total Face är rikligt krämig och känns väldigt behaglig i ansiktet. Det känns att den återfuktar huden ordentligt. Cremen är dryg och det behövs väldigt lite för att täcka hela ansiktet och halsen. Doften är mild och behaglig.

 

Minus:  Huden känns lite lätt fet innan cremen absorberats upp. Lite dyr.

 

Slutsats:  Jag har använt Tri-Aktiline Total Face i ca två veckor och det är lite för tidigt att avgöra om de fina linjerna och rynkorna blivit mindre. Åtminstone har jag inte sett någon skillnad. Min hud är dock något mer återfuktad än den varit tidigare. Den fungerar även bra på mina torrhetseksem som jag ibland får. Jag var väldigt förtjust i konstistensen, den är riktigt skönt krämig och det gillar jag. Dock upplevde jag det som att min hud kändes lite fetare efter att ha applicerat cremen och det tillsammans med det lite dyra priset på 395:- drar ner betyget lite. Jag ger Tri-Aktiline Total Face betyget 3,5/5. Den finns bla att köpa HÄR.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0