Sushi för nybörjare av Marian Keyes

Senaste tillskottet i läsningen är denna: "Sushi för nybörjare" av Marian Keyes.Lisa Edwards tror inte sina öron när hon får reda på av sin chef på Femme magazine att hon har blivit befordrad till chefredaktörsjobbet iDublin. Hon som var övertygad om att hennes nästa steg i karriären skulle vara som chef för koncernens flaggskepp på Manhattan i New York. Men istället får hon i uppdrag att starta ett nytt ungt, sexigt kvinnomagasin Colleen. Lisa känner sig förvisad till världens ände, men vägrar naturligtvis att erkänna det för någon.

Ashling Kennedy blir Lisas assistent på den nya redaktionen för Colleen. Hon är Lisas totala motsats. En liten fröken Fixar-allt, som oroar sig för allt och därför alltid har handväskan full med bra-att-ha saker. Ashlings bästa väninna Clodagh Kelly borde sväva i lycksalighet. Gift med drömprinsen, mor till två underbara barn, ett underbart hus. Så varför har hon på sista tiden känt lust att kyssa en groda? Det här är en historia om tre kvinnors liv och deras längtan efter lyckan som kanske inte alltid finns där man tror.

Källa: adlibris.com

Kommentarer
Postat av: Andréa

Sv: Tack så mycket :)Vad tycker du om den där boken hittills? Själv har jag läst den, men minns inte vad jag tyckte. Har läst alla hennes böcker :)

2010-09-13 @ 17:02:26
URL: http://makeupartisten.nu
Postat av: LORISSALOVEBOMB

sv: tack snälla :D

2010-09-13 @ 19:25:03
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: Andréa

Sv: Då kommer du nog sluta som jag, att du läser alla hennes böcker :)

Jag jobbar inte som makeupartist just nu (söker jobb), men jag gillar det. Har varit det i drygt 2 år nu.

2010-09-13 @ 19:37:11
URL: http://makeupartisten.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0