Lerosett

Såhär står det om produkten:

Lerosett kan användas som ansiktsmask vid fet och oren hy, mot pormaskar eller acne och är naturligt djuprengörande. Innehåller inga färgämnen, syntetiska eller kemiska tillsatser.

Lerosett innehåller en afrikansk lera som verkar bakteriehämmande och antiseptiskt på samma gång som den har en läkande förmåga vid hudproblem.

Lerosett normaliserar talgkörtlarnas fettproduktion, suger upp överflödigt fett och avlägsnar grogrunden för fet och oren hy. Leran renar också huden från döda hudceller. Detta stimulerar hudens bildande av nya friska celler som gör huden ung och fräsch. Porerna täpps inte till utan huden andas normalt.

Om du har problem med fett hår eller hårbottenproblem kan du tvätta håret med Lerosett och nå samma tillfredsställande resultat som vid hudbehandling.


Positivt: Leran är mild och behaglig att använda. Det riktigt känns hur den verkar gott på din hud när du har den på. Resultatet är suveränt enligt mig. Porerna är betydligt mindre efter användning och huden känns som ny, mjuk och len.

Negativt
: - 

Slutsats
: Detta är en fantastisk produkt om du har fet hy och problem med stora porer och glansig hy. Leran rengör på djupet och du kan använda den så ofta du känner att det behövs utan att den torkar ut din hud. Jag rekommenderar verkligen Lerosett! En toppenprodukt till ett överkomligt pris av ca 69:- om du köper den på Bodystore.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0