Pic


Fotograf: Jörgen Lundh
Makeup: Sarah-Maria Ahrenius
Modell: Jag

Sessionen kan ses i sin helhet hos Modellbilder här.

Midsommardagen

Sitter ute på landet och myser. Solen lyser och det är dags för lite kaffe och fika :)
Igår var en mysig dag, vi grillade, drack bubbel och bara kopplade av. Skönt att vara ifrån storstan ett tag. Även om jag får lite lappsjuka så fort jag åker hemifrån. Har svårt för att ta det lugnt och bara göra ingenting. Men efter att ha varit här ett par dar så börjar det sjunka in... Så nu softar jag bara, läser och äter och njuter.
Åker hem imorgon. Nu, time for coffee :) Kram på er!

Midsommar

Då är det snart midsommar. Hoppas på skönt väder då jag åker upp till mamma och deras stuga i Dalarna. Kommer hem först på söndag så ingen dator på hela helgen. Undrar hur jag ska klara mig hehe. Jaja, det går säkert det med. Har bok med mig, så lite slöläsande i solen (om det blir nån sån) tänkte jag hinna med i alla fall...
Vad ska ni göra i midsommar?


Pic


Foto: Niclas Prytz
Modell: Jag

20/6

Söndag och seg dag. Har suttit ute och läst nästan hela dan. Fastnat helt i min nya bok: "Nästan en vanlig man". Grymt bra. Läsvärd.
Hade en supermysig dag igår hemma hos mamma. Kom hem vid tolv inatt och slängde mig i säng direkt, var skittrött. Men nöjd :)
Imorgon ska jag sitta modell åt min vän och blivande makeupartist Kristin på hennes slutprov. Blir superkul! Hon är fotograf också så vi får se om det kanske blir några bilder tagna också :)

Har lagt upp ett gäng auktioner på Tradera också. Lite kläder och presentkort från Ving. Kolla in auktionerna här

Vad har ni gjort för kul idag då?

19/6

Idag bär det av till Västerås för att hälsa på mammsen över dan... Mysigt. Åker med syrran och hennes familj.
Känner mig rätt ok idag förutom att det känns som om jag håller på att bli förkyld. Låg och hostade och nös halva natten. Usch, har ingen lust att bli sjuk nu. Så det blir att kurera som bara den :)


Älsklingen och jag på Cypern...

Pic


Fotograf: Peter Gaudiano
Makeup: Boel Lundh
Modell: Jag

Hela sessionen finns att se på Modellbilder 

En nästan vanlig man av Buthler och Öhrlund

Har precis börjat läsa den här boken: "En nästan vanlig man" av Buthler och Öhrlund.Christopher Silfverbielke är stjärnmäklare i Stureplans finansvärld. Beundrad och avundad, men helt känslokall och hänsynslös under den charmfulla ytan. Van att få vad han vill. Och vem han vill. Men miljonerna och framgångarna är inte nog. Han kräver mer, mycket mer. Något nytt, som kan ge honom spänning i livet.

Hans Ecker är Christophers bäste och kanske ende vän. På väg att motvilligt dras in i ett seriöst förhållande med Veronica, men inte beredd att släppa det ljuva livet med champagne, brudar och kokain.

Johannes Kruut är rikemanssonen som på nåder får vara med i gänget, ivrig att platsa och bra att ha till hands när krognotorna blir för höga.

När miljonkonton, champagne, sex och kokain inte längre är nog, går de tre männen ännu längre i sin jakt på spänning och njutning. Med Silfverbielke som manipulerande hjärna ger de sig in i en kriminalitet som trappas upp alltmer och resulterar i mord. Katt-och-råtta-leken mellan kommissarie Jacob Colt och trion blir kicken som Silfverbielke letat efter, beviset på hans överlägsenhet.

Bilder från Cypern...


16/6

Idag har jag varit hos den fantastiskt duktiga fotografen Johan Gustafsson och plåtat lite. En jättetrevlig dag ute hos honom med gott fika, massa snack, skratt och så foto på det. Mycket trevligt att träffa honom, var så länge sen sist :)

Har en rätt bra dag idag så jag tänkte försöka hålla i det och få nånting gjort här hemma. Typ städa och röja lite. Ser ut som ett bombnedslag här i lägenheten haha. På riktigt. Det är verkligen ingen överdrift. Så. Nu ska jag ta och ta tag i skiten hehe. Wish me luck så att jag inte stupar på köpet ;)
 


Måndag igen...

Så var det måndag igen... Veckorna går fort trots att det känns som att jag inte gör nånting speciellt. Idag ska jag på möte med arbetsförmedlingen. Har letat arbetsträningsplats ett tag nu. Inte lätt nånstans. De flesta ställen har redan nån som arbetstränar eller så tar de inte emot någon... Känns lite tungt men jag har två ställen på gång som jag väntar svar ifrån. Så vi får väl se hur det går. Håller tummarna för åtminstone det ena av dem.

Annars är det en lite off dag. Känner mig inte alls på topp idag. En rolig sak är att lillsyrran kommer idag med sin sambo och deras hundar, en chihuahua och en shitzu. Mysigt. Ska bli nice att umgås lite med dom.

Så vad gör ni idag?

9/6

Sorry. Tog en liten bloggpaus... Jag har varit på semester en vecka och skippade internet under hela tiden. Rätt otroligt för att vara mig men det gick. Har haft det helt underbart. Bad, god mat, underbart sällskap och massa solande. Brände mig så pass att jag fick uppsöka läkare för kortisontabletter och salva. Inte bra. Man lär sig aldrig att ta hand om sig i solen... Hursomhelst, hemma nu men önskar att jag hade fått stanna en vecka till :)

RSS 2.0