Det är fint väääder!

Så jävla skönt väder idag också. Bara njuter. Sitter ute och läser en jättebra bok: Svart som natten av Ann Cleeves. Ett tips om ni är ute efter bra spännande läsning. Började läsa den för nån timme sen, kan inte slita mig nu... Sånt är nice.

     Nä nu ska jag ut igen och läsa lite. Later... Puss

Jag är så jävla stolt över mig själv!

Jag har varit på gymmet två dar i rad! Efter att inte ha tränat på över ett år så tog jag tag i mig själv förra veckan. Började med 45 minuters-promenader en gång om dan. Inget godis, ingen läsk, inga mackor. Mindre portioner mat, bättre mat och havregrynsgröt till frukost. Och så blev det till slut gymmet. Så sjukt nice att jag äntligen pallrade mig dit. Baby J och jag var dit och körde rygg och mage första dan och bröst och underarmar andra dan

Så nu får vi se hur det går i fortsättningen...Så glad kan man vara då. Puss

Peruker är kul ju :)

Jag har fått en ny fix idé, eller hobby eller vad man nu ska kalla det. Peruker. Så jäkla kul att variera sig lite. På plåtningar då förstås. Nu var det ju ett bra tag sen jag plåtade, men jag inhandlar och planerar lite för sessioner framöver.

Säljer två st peruker på tradera nu (så att jag kan köpa nya hehe):


http://www.tradera.com/Vacker-blond-peruk-av-100-kanekalon-60-cm-langt-har--auktion_92315372


http://www.tradera.com/Vacker-svart-peruk-av-100-kanekalon-50-cm-langt-har--auktion_92315740

Köööp! Jag vill ha nya ju :)

Puss

Jävla kodmallar och sånt.

Äh nu har jag fan ledsnat ur. Är jag helt jävla oteknisk eller? Hur gör man för att lägga in en länk HÄR där jag länkar till nån/nåt utan att skriva ut hela länkadressen? HJäLp!

SLITER MITT HÅR. VILL BARA BOXA TILL MIN STACKARS LILLA DATOR.

Puss iaf


Dagens roligaste :)

Jag stod inne på apoteket idag. In kommer en pundare som är lite upprörd. Högt och tydligt utbrister han:
- Jag har druckit såna här vitamindrycker som ni har och jag känner ingen effekt! Jag vill prata med en läkare eller nåt!

Varpå han får på svar att han får ta en kölapp som alla andra och diskutera det när det är hans tur. Men jag fick mig ett rejält skratt, helt underbart! Vad fan trodde han? Att ordet "vitaminkick" har en annan betydelse eller haha! Så jävla roligt!

Fotograf: Johan Gustafsson. Modell: Jag

Puss

Jag vill vinna ett par valfria Crocs!


Jag är med och tävlar, gör det du också..."Jag vill vinna ett par valfria Crocs från NiceWork hos Tant Ulrika"


Men va fan!? Har det gått en vecka redan? Eeeh... oops

Jag fattar fan inte vart tiden tar vägen. Så skumt. Nyss var det lördag. Och nu är det lördag igen. Jaha. Ja det är väl bara så då. Deal with it.

Måste rensa mitt proppfulla förråd idag tror jag. Känns som att min lilla lägenhet är alldeles för fullproppad med grejer så jag måste upp med lite överflödiga sådana till förrådet. Så att det blir ännu svårare att ta sig in där :S

Sa jag fullproppad? För allt är fullproppat just nu. Grymt jobbigt. Jag som brukade vara  så sjukt bra på att rensa och slänga saker och organisera och sortera verkar ha tappat den talangen för tillfället.

Men seriöst. Hur tråkig är jag på en skala. Vem fan vill läsa om fullproppade lägenheter och förråd? Äh, skärp dig nu.
Skriv nåt kul istället............................................................................................ Nähä, jag kom inte på nåt. Maybe later?

PussHjälp mig att rensa, köp mina grejer på Tradera: http://www.tradera.com/search/result.aspx?alias=swooo
Jag har en Sony Ericsson mobiltelefon, en Philips vattenkokare, överfallslarm mm.....

Another saturday :)

Jag har verkligen varit asdålig på att skriva... Har varit lite off, bara velat flytta hem och så. Nu kan jag göra det! Dom är fan äntligen klara! Så galet jävla skönt. Var dit idag och började städa undan. Sjukt dammigt precis överallt. Men det är värt slitet att städa bara jag får bo i min lilla myslya :)

Så ikväll är det NO MORE city. Back to Söder! Wiiieee...

Det är kärlek det. Puss

RSS 2.0