Måndagslista: Förra veckan...

Förra veckan...

 

 

Blev jag glad över:

 

Att få ha lite semester ett par dagar och för att jag fick tillbringa denna lediga tid med min älskade J, min älskade mamma <3, hennes man och dessutom tre mysiga hundar. Kvalitetstid deluxe om ni frågar mig :)

 

Blev jag arg över:

 

En jävla äcklig spindel som envisades med att väcka mig mitt i natten genom att krypa på mitt ansikte! Men HA säger jag bara! Den spindeln blev inte långvarig då jag utan att tveka en sekund smashade den rakt i kudden med handflatan ;) Mm så kan det gå om man stör min skönhetssömn. Skyll sig själv.

 

Lärde jag mig:

 

Att knotten kommer fram så fort solen gått ner. Och dom är där för att stanna. I svärmar dessutom. Jag hade tydligen glömt det. Men nu har jag lärt mig det igen. Den hårda vägen...

 

Undrade jag:

 

Hur jag ska tillbringa resten av min lediga tid? Är ledig en hel vecka till och har ännu inte särskilt mycket inplanerat utan tänker antagligen försöka ta lite dagen som den kommer. Två saker är dock inplanerade. Imorgon ska mina fransar fyllas på så jag kan flörta ordentligt med min J och på måndag ska jag rensa avloppet åt en vän. Ja ni läste rätt. Rensa avloppet. Hm, ja vad är vänner inte till för ;) Men resten av veckan då? Hitta på vad? Lyxproblem... jag vet. Javisst fan. Midsommar är ju på fredag och då ska jag få njuta av min baby J:s  och min fina vän Åsas underbara sällskap. Det blir nice det.

 

Önskade jag:

 

Att det kunde ta max en halvtimme att åka närmare 30 mil. Men nej. Det gör ju tyvärr inte det. Och det är tråkigt att åka bil och tråkigt att köra bil. Tråkigt tråkigt tråkigt!

 

Den kommande veckan hoppas jag:

 

- Få min efterlängtade plattång från ghd :)

 

- Att solen fortsätter stråla i miiinst en vecka till. Sen kan det väl få regna lite dårå. Men bara lite.

 

- Att midsommar blir mysig och att vi har en trevlig dag med massor av sol, mat och vin.

 

- Få långa sköna sovmorgnar och sen få massor av post i brevlådan. Och då fina paket med roliga saker i helst. Inga räkningar och skit tack!

 

- På ett rejält tillskott på kontot i form av oförutsedda inkomster (finns det???) av stora belopp. Helst med många nollor på slutet. Gärna minst tre.

- Kunna planera in en liten resa framöver till min ena syster med familj! Saknar dem otroligt mycket och vill kunna se framemot att få träffa dem snart om det går...


Kommentarer
Postat av: Vanja

"Oförutsedda inkomster" :D Vilken grej!
Det är väl klart, enligt lagen om alltings existens så har ju allt en motpart, alltså måste oförutsedda inkomster existera vid sidan om de förutsedda utgifterna, precis som oförutsedda utgifter existerar vid sidan om förutsedda inkomster.

2013-06-19 @ 09:46:14
URL: http://lantisbulletinen.kopmanstorp.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0