Recension: Moroccanoil Behandling för torr hårbotten – Dry

Fantastisk produkt som gör underverk med din torra hårbotten!

 

Den här produkten är en professionell återuppbyggande behandling för torr hårbotten. Antioxidantrik arganolja kombinerad med levande lavendel- och geraniumolja hjälper till att motverka torr, kliande hårbotten och korrigerar obalans. 

 

Jag som testat Moroccanoil Behandling för torr hårbotten har problem med seborriskt eksem i hårbotten och då jag hört väldigt mycket gott om varumärket Moroccanoil var mina förväntningar på resultatet såklart höga. Produkten testade jag under ca tre veckor och jag måste säga att denna behandling uppfyller alla mina önskemål om dess påtalade effekter!  Kliandet har minskat rejält och min hårbotten känns mycket mindre torr än tidigare. Även håret upplevs som glansigare och mjukare. Dock vet jag inte säkert om detta beror på denna produkt eller om det är en slump? Hursomhelst är det välkommet. Jag kommer absolut att fortsätta använda Moroccanoil Behandling för torr hårbotten och kan rekommendera den varmt.

 

Priset är ca 249 kr för 45 ml och det tycker jag personligen är väl investerade pengar för en sådan här produkt om man vill få bukt med sina hårbottenproblem.

 

Jag testade också produkten Naked Care Gentle Conditioner som ska ha liknande effekter på torr hårbotten men dess effekter kommer inte i närheten av Moroccanoil fantastiska resultat!  

 

Moroccanoil Behandling för torr hårbotten får toppbetyget 5!

 

 

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie/Colour it

Åhhh vad spännande. Jag gillar ju Moroccan oil och har den för mitt hår, men jag kanske borde testa denna för min hårbotten som får eksem och utslag ibland.

2013-07-28 @ 13:13:16
URL: http://www.colourit.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0