ghd Pink Diamond Limited edition!

Stöd Rosa Bandet med ghd:s pink diamond limited edition!

Ha en ”good hair day” varje dag med gott samvete och var stolt över att vara pink med ghd pink diamond limited edition. För varje sålt stylerset av denna kollektion donerar ghd €10 till Rosa Bandet.

Världsomfattande har ghd donerat mer än 72 miljoner kronor i kampen mot bröstcancer genom försäljningen av de eftertraktade ghd pink stylers. Med detta års enastående pink diamond stylerset i samarbete med författaren, konstnären och journalisten Anna Benson som pink ambassadör hoppas ghd öka insamlingen ytterligare under 2013.

ghd pink diamond limited edition är en del av den snygga jewel collection, där den lyxiga ghd V gold classic stylern finns i påkostade metallic färger – denna gång i en sprudlande pink – och kommer med en matchande ghd paddle brush.

 

 

 

Stylern har skinande plattor, som lätt glider igenom håret och plattar alla hårtyper och hårlängder - snabbt och lätt. Samtidigt ser de rundade plattorna till att man kan skapa perfekta lockar och fantastiska vågor. Resultatet är ett blankt och skinande hår med en professionell finish.

 

 

Rek. pris 1899 kr

För varje sålt stylerset av ghd pink diamond doneras €10 till Rosa Bandet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0