Nyheter från svenska Waterclouds!

Waterclouds är utvecklat av en grupp personer med en gedigen bakgrund i frisörbranschen. Produkterna från Waterclouds produceras enbart i Sverige och är speciellt framtagna för typiskt skandinaviskt hår. Genom erfarenhet och kunskap har Waterclouds framställt en serie med speciellt utvalda ingredienser för varje enskild produkt.
 
 

VOLUME SHAMPOO
Ett stimulerande volymschampo som ger långvarig och hållbar volym till både typiska skandinaviska hår och kraftigare hårtyper. Produkten innehåller extrakt från Guarana och Bambu som piggar upp håret och ger det en fylligare och tjockare känsla med maximal volym. 
 

Användning: Blöt håret, schamponera och skölj ut ordentligt. Avsluta med Volume conditioner för bästa resultat.

Pris: 146kr
 

VOLUME CONDITIONER
Ett lättviktsbalsam som både vårdar och reder ut utan att tynga ner håret. Produkten innehåller naturligt veteprotein som ger håret volym, späns och lyster samt vårdande havsmineraler och Guarana som stimulerar hårbotten.
 

Användning: Massera in i fuktigt hår, låt sitta i några minuter för bästa effekt och skölj sedan noga ut produkten.

Pris: 146kr
 

VOLUME OCEAN MIST
En volymspray med saltvattenkänsla som ger håret stadga, definition, struktur och hållbar volym. Produkten innehåller havsmineraler direkt från golfströmmen som både vårdar och stärker håret.


Användning: Sprayas på håret från ca 20 cm avstånd och styla till önskad frisyr.

Pris 125kr


Waterclouds Professionals består av ett 20-tal produkter för både vård och styling. Waterclouds finns att köpa på frisörsalonger i hela Sverige.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0