Raserad tidsplan och massor av nya härliga produkter att testa framöver!

Jag känner mig alldeles stressad och uppe i varv! Ligger efter med recensioner och sånt då jag blev sjuk och sängliggande i alldeles för många dagar. Min tidsplan gick i stöpet och nu måste jag jobba ikapp den här veckan så gott det går.
 
Jag har flertalet olika nya produkter som ligger på min "Recensioner att göra"-lista och bara väntar på att få testas och recenseras. Jag gillar inte alls när mina planer inte går som jag har tänkt. Blir alldeles för stressad av sånt då jag istället borde ta det lugnt och se till att ta en sak i taget bara. Men det är inte helt lätt då jag är ett riktigt kontrollfreak och behöver få saker gjorda på mitt sätt och under en planerad tidsplan för att jag ska må bra.
 
Men. Det är väl bara att acceptera att nu är det som det är. Jag har varit sjuk och det var ju inte mycket jag kunde göra åt det egentligen. Mer än att se till att vila ordentligt och bli riktigt frisk så att jag orkar ta tag i det som ska göras. Så. En sak i taget. Och det är trots allt ett lyxproblem jag har. Jag älskar ju faktiskt att testa nya produkter och skriva om dem. Så idag ska jag i alla fall börja testa Peppermint Body Scrub från Raw Senses. Det ser jag framemot, produkten luktar jättefräscht av pepparmint och jag hoppas att den är bra :)
 
Om ungefär en vecka kommer jag att lägga upp en tävling där vinsten är en fin produkt från just Raw Senses!
De har naturliga och handgjorda produkter inom t ex bad, dusch och hudvård. Tips: kolla in deras hemsida HÄR!
 
Så håll utkik lite längre fram och se till att ni är med och tävlar då :)
 

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Var hittar du alla produkter du testar? =) just den här Peppermint Body Scrub från Raw Senses verkar mysig!

2012-10-18 @ 11:09:33
URL: http://loovis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0