Recension: Gilda Cosmetics AHA Mask

Såhär står det om produkten:


Vad det är

Den här AHA masken är en gelmask som förnyar och framhäver en ungdomligare, spänstigare hud.

Huvudingredienser
Ekologiska AHA från frukter och Glykolsyra löser aktivt upp döda hudceller, förfinar hudytan och förbättrar hudens förmåga att syresätta sig, vilket stimulerar produktionen av kollagen och elastin. AHA har terapeutiska egenskaper för huden genom att visuellt reducera fina linjer, grov hud, ytliga ärr och hyperpigmentering. Din hud blir starkare, fastare och mjukare.

Instruktioner

Applicera ett jämnt lager på ren hud. Undvik ögonområdet. Låt verka 5-10 min. Avlägsna med ljummet vatten. Använd två till tre gånger per vecka.


Plus:
Masken känns väldigt effektiv då det i början pirrar en del. Produkten är ganska dryg.


Minus:
  Lite för tunn och vattnig konstistens.


Slutsats:
 Det här är andra gången jag provar en produkt med AHA-syror i. Gilda Cosmetics AHA Mask är en gelmask som endast behöver verka i 5-10 min och det är ett plus. Det gör att man lätt kan ta sig tid att lägga masken ett par gånger i veckan. Masken är som sagt en gelmask och konstistensen är ganska tunn, nästan lite vattning, så jag tyckte första gångerna att det var lite knepigt att applicera den i ansiktet utan att spilla. När masken väl var på ansiktet så pirrade det rätt mycket till en början men det la sig ganska snabbt. Masken sköljs av med ljummet vatten och efteråt känns huden riktigt ren och mjuk. Jag gillar verkligen AHA-produkter då det efter användning av dessa känns som att din hud är som ny! Så överlag så är jag förtjust i den här masken, det som drar ned betyget är den vattniga konstistensen. Hade den varit mer krämig så hade den fått högre poäng. HÄR kan du läsa mer om Gilda Cosmetics produkter! Jag ger AHA Mask betyget 3,5/5.


Kommentarer
Postat av: Camilla

Hej jag skulle vilja tipsa om en rolig tävlingsblogg, där man har chans att vinna 500 kr i upplevelser från upplevelser.comGå in på http://www.popspel.se/contest.html för mer informationKom igen och var med och tävla! :)

2012-05-14 @ 11:20:08
URL: http://www.popspel.se/contest.html
Postat av: Vanja

Det var väl rätt bra betyg för en tub syra! :)

2012-05-14 @ 20:16:13
URL: http://lantisbulletinen.galantliv.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0