Recension: Gilda Cosmetics AHA Lotion

Såhär står det om produkten:


Vad det är

Ansiktsvatten som skonsamt förfinar huden, binder fukt och föryngrar huden.

Huvudingredienser
Formulerad med naturliga AHA syror från ekologiskt odlade Blåbär, Sockerrör, Sockerlönn, Apelsin och Citron som visuellt minimerar fina linjer och rynkor och hudnära Natural Moisturising Factors förser huden med fukt.

Instruktioner
Fukta bomullskompresser med AHA Lotion och applicera över ansikte och dekolletage för att återfukta och rejuvenera huden. Applicera därefter lämpligt serum och kräm.


Plus:
Huden blir väldigt ren och fin efteråt. Porerna drar ihop sig.


Minus:
  Produkten är ganska dyr.


Slutsats:
AHA Lotion är ett ansiktsvatten som jag snabbt fäste mig vid. Effekten är enormt bra. Porerna har efter en tids användning minskat synbart. Huden känns ordentligt ren och fin efter användning och stramar inte all efteråt. Ansiktsvattnet torkar inte ut huden utan det märks att det binder fukt vilket känns riktigt bra då viss ansiktsvatten har en förmåga att få huden att strama. Men inte detta så det är ett stort plus! Det här ansiktsvattnet rekommenderar jag varmt. Speciellt till er med problemhy som mig. Jag har lite problem med både fet hy och torra partier. Det enda lilla minus för den här produkten är att den är ganska dyr, förutom det så kan jag faktiskt inte hitta nåt negativt så det blir nästan fullpott den här gången då jag anser att den är värd sina slantar! HÄR kan du läsa mer om Gilda Cosmetics produkter! Jag ger AHA Lotion betyget 4,5/5.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0