Vad vill ni läsa om, vad vill ha för tävlingar och vem är Du?

Tänkte kolla med er som är så gulliga och läser min blogg...

1. Vad vill ni läsa om?

2. Vad vill ni helst ha för tävlingar?

3. Vad är roligast att läsa om; vardag, tävlingar, recensioner, mode & trender?

4. Vem är du som läser? Ålder, vart bor du, vad gör du, bloggar du själv?


Det vore jätteroligt om ni vill ge mig lite respons på det jag gör, det skulle glädja mig otroligt mycket om ni vill ta er tid att svara på de här frågorna :)

Tusen tack på förhand kära ni <3

Kommentarer
Postat av: Sofia

Jag vill se mer fina modellbilder på dig. Samt vardag och mode :)Sv. Tack vännen! :)

2012-04-02 @ 12:45:20
URL: http://flashess.blogg.se/
Postat av: Amanda

Hej!Jag gillar bloggar med mixad kompott, både recensioner, tävlingar, vardagsbestyr, recept och hobbies ;)När det kommer till tävlingar så tycker jag det är roligt med mat/ inredningsprylar :)Jag är 26 år, tvåbarnsmamma, hundtokig - äger 3 egna hundar som jag tränar aktivt och spenderar helst min tid till skogs ;)

2012-04-02 @ 20:23:29
URL: http://www.hesselgard.se
Postat av: Ingrid - Mamma till Zelda

1. Jag gillar att läsa om dina recensioner :)

2. Det är det jag gillar här; det är så stor variation på tävlingarna! Det finns alltid nåt för alla.

3. Jag gillar att läsa allt ;)

4. 24 (25 i augusti), bor i Skara, är mammaledig fram till sommaren och bloggar :)kram kram

2012-04-02 @ 21:10:48
URL: http://p0llys.blogg.se/
Postat av: Matilda Tilly (:

Jag kan helt ärligt säga att vardag är ju det många oftast bloggar om. Och har man en ntressant vardag så är det något man kan tänka sig att läsa. Men jag tycker absolut tävlingar och recensioner ska vara med också, för det är du bra på.Jag som läser heter då Matilda, bor i Kalmar, 17 år och pluggar till "modemedveten"/designer. Jag bloggar självklart, väldigt mycket om min väldigt ointressanta vardag. Möjligtvis för att jag använder det som en slags dagbok och älskar uppmärksamheten.

2012-04-02 @ 21:39:40
URL: http://cookievirus.blogg.se/
Postat av: Camilla

Jag vill gärna läsa om mode & tävlingar :)

Typ något smycke eller sminkprodukt!

Tävlingar, mode & trender.

Jag heter Camilla, är 18 (19 i sommar) och bor i en liten by i Hälsingland. Jag bloggar tillsammans med min tvillingsyster och en kompis på http://whereweare.webblogg.se/ :)

2012-04-03 @ 20:13:45
URL: http://whereweare.webblogg.se/
Postat av: Helena Lindgren

1.Jag tycker om att dina produkter du tipsar om. Sen har du alltid så bra tävlingar väldigt bra variationer. finns något för alla2.Om man fick önska sig en tävlinga så hade det varit kul om du kunde lotte ut några prydnadssaker. Men du har ju alltid tävlingar som är bra. Men om man fick önska :)3.Jag tycker du gör ett sådant bra jobb så allt du har skrivit upp finns med. Det blir aldrig för mycket eller för lie av något utan det är lagomt.4.Jag heter Helena Lindgren bor i Dalarna i en ny som heter Sunnanhed. Bor bland vargar och björnarna mitt i skogan. Bor i en villa med pappa mamma två storasystar ena sytrans dotter som är 4 år syrrans kille. blir snart en större familj då min storasysrer väntar sitt anda barn. Har 4 får 6 katter två hundat fåglar. jag är 22 fyller 23 den 29 april. Just nu väntar jag på praktik. Har adhd och ett drag av autistika drag vilket gör det svårt för mig att klara av ett jobb. Så just nu om dagarna blir det en massa sittande vid datorn ut på promenader ta hand om djuren. väntar på egen lägenhet. Och jag bloggar där jag berättar om mitt liv och tipsar om tävlingar. vilket är mitt stora intresse att tävla.Kram

2012-04-04 @ 22:36:02
URL: http://www.supergirlpower.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0