Recension: Party Alias

Såhär står det om produkten:


En partyversion av det populära ordförklaringsspelet! Precis som i Alias är Party Alias ett lagspel där du ska förklara ord för dina medspelare.


Men här finns Partyrutor! Hamna på en Party-ruta och förklara ord på ett annorlunda sätt: berätta en knasig historia medan du förklarar orden på kortet, förklara ord när du står på ett ben eller hoppar, låtsas vara ledsen, arg, hysterisk eller onykter när du förklarar ett ord.


Kan du beskriva Magnus Uggla? Massor av kändisar att beskriva när du får ett kändiskort! Om du lyckas med partyuppgifterna snurrar du på bonussnurran och får fl ytta fram snabbare.


Party Alias är ett ordförklaringsspel med extra krydda!Plus:
Varierande svårighet på orden. Väldigt roligt och fartfyllt spel. Perfekt på kompis-, familjemiddagen eller förfesten!


Minus:
  Kändiskorten var lite för svåra så vi hoppade över dem helt.


Slutsats:
 Vi var fyra stycken som satte oss ner och spelade Party Alias en fredagskväll. Åldern på oss som spelade var mellan 26-39 år så det var ganska blandat. Vi delade upp och i två lag och började spela. Vi upptäckte ganska snart att kändiskorten hade för hög svårighetsgrad för oss så vi skippade dem helt. Partyrutorna var precis som kändiskorten ett nytt inslag i detta spel. Det var väldigt roligt när man skulle förklara orden samtidigt som man skulle t ex vara hysterisk haha! Det blev väldigt många skratt under tiden vi spelade. Speltiden för oss var ca 1,5 timme men det går såklart att spelas på kortare tid om man skippar partyrutorna och bara kör på ordförklaringskorten. Det är absolut ett väldigt roligt och fartfyllt spel som passar perfekt vare sig du har förfest eller middag för dina vänner eller din familj! Det är som föregångaren Alias men med en liten twist :) Spelet är också en perfekt present till den som redan har allt! HÄR kan du läsa mer om spelet! Jag ger Party Alias betyget 4 /5.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0