Recension: Oliva by CCS Age Well: Day Cream, Night Cream & Eye Cream

Såhär står det om produkterna:


Oliva by CCS Age Well är en produktserie fuktcreamer som ger en jämnare hud med ungdomlig lyster.

Oliva by CCS Age Well är en anti-age-serie som är en utveckling av Oliva-serien. Produkterna är framtagna i samarbete med några av Sveriges främsta hudläkare vid Akademikliniken och innehåller aktiva ingredienser som har positiv effekt på åldrande hud.

Olivoljan är den röda tråden genom alla produkterna och det är ett säkert beprövat medel och en trygg bas. En av de viktigaste ingredienserna är äppelstamcellerna PhytoCellTEC™ Malus Domestica, som visat sig goda anti age egenskaper.

En annan ingrediens är hyaluronsyra, ett ämne som finns naturligt i huden som bidrar till att återställa fukthalten. Produkterna innehåller flera antioxidanter som skyddar huden mot yttre påverkan.

För normal till torr hud.


Plus:
Ger ordentligt med fukt. Praktiska och hygieniska pumpförpackningar. Dryga.


Minus:
  -


Slutsats:
Det här är tre produkter som föll mig direkt i smaken! Jag har använt dem i ett par veckor och är väldigt nöjd. Jag har problem med torrhetseksem i pannan och dessa produkter har fungerat bra emot det. Huden är inte lika torr längre och eksemen framträder inte lika ofta som innan. Cremerna är dryga och kommer i väldigt praktiska och hygieniska pumpförpackningar. Min hud känns ordentligt fuktberikad efter att jag smörjt in mig med dem och den har fått en helt ny lyster.  Jag kan definitivt rekommendera dessa cremer till dig med normal till torr hud och kommer absolut att köpa dem igen när dessa är slut! HÄR kan du läsa mer om Oliva by CCS Age Well! Jag ger Oliva by CCS Age Well-produkterna betyget 4,5/5.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0