Recension: Australian Bodycare: Body Wash

Såhär står det om produkterna:


Rengör porerna på ett effektivt sätt och tar bort överflödigt fett från huden. Stimulerar hudens naturliga fuktbalans. Mild och effektiv, även för torr och känslig hud. Innehåller den antiseptiska oljan Tea Tree Oil.

 

* Dryg och effektiv gel
* Mild - för dagligt bruk
* Ej uttorkande


Plus:
Huden blir riktigt ren utan att bli uttorkad. Ganska dryg.


Minus:
  Lite för stark doft på produkten.


Slutsats:
Jag har använt Body Wash i ett par veckor nu och är rätt så nöjd med produkten. Den rengör huden riktigt bra utan att den känns det minsta uttorkad. Konstistensen är som en genomskinlig gel. Det som drar ned betyget här är doften. Jag anser att när det kommer till duschcremer så vill jag helst ha en mild och fräsch doft så denna är lite för stark för min smak.  HÄR kan du läsa mer om Australian Bodycare-produkterna! Jag ger Australian Bodycare Body Wash betyget  3/5.


Kommentarer
Postat av: Emelie Eriksson

Hejsan!

Har just nu 3 grymma tävlingar på min blogg:

http://byyemelie.blogg.se/2012/april/tavling-vinn-en-valfri-vara-fran-erikas-gar.html#comment - Vinn en valfri vara. Allt från ringar till angry birds - börsar.http://byyemelie.blogg.se/2012/april/tavling-vinn-ett-akta-silversmycke-fran-mia.html#comment - Vinn en berlock i äkta silver.http://byyemelie.blogg.se/2012/april/tavling-vinn-en-smyckesask-fran-damknektse.html#comment - Vinn en "goodibag" med massor av snygga smycken + en leopard-scarf med ett värde av 790:-Kram/Emelie

2012-04-15 @ 20:41:39
URL: http://byyemelie.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Ok - bra att veta för jag har undrat over denna. last en del om den och varit nyfiken på. tycke du det var dyrt mot vad du fick ut av den?

2012-04-15 @ 21:56:05
URL: http://thebaglady.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0