Insidan av Liam Norberg

Den senaste boken jag börjat läsa är: "Insidan: brotten, pengarna, tiden" av Liam Norberg.Februari 1993. Den då tjugotreårige Liam Norberg lämnar ett gråkallt Sverige för semester i Rio. Han har gott om pengar och har bestämt sig för att ligga lågt ett tag. Livet ser ljust ut och han har sopat igen alla spår efter flertal lyckade kupper. Men det är ändå något som inte stämmer. Varför har polisen plötsligt börjat visa intresse för Liam och hans kompisar? Vem är det egentligen som har span på sig - finns det trots allt spår som inte är undanröjda?

Med denna ovisshet inom sig ser han fram emot att få sitta på flyget till solen och värmen och karnevalen i Rio. Men väl framme på Arlanda börjar en helt annan resa än den han tänk sig. En resa som kom att ta femton år.

Nu berättar Liam Norberg om vad som egentligen hände, om sina val i livet, från de farliga och vilda åren fram till den han är idag. Insidan ger en unik inblick i den kriminella världen och skildrar de mest uppmärksammade brotten under 1900-talet, en brottslighet av ett välorganiserat och målinriktat slag, som aldrig tidigare hade funnits i Sverige.

Kommentarer
Postat av: Lorissa

SV: :)FRÅGESTUND i veckan, passa på! Oavsett om ni känner mig eller inte så är det alltid något man undrar över om man tänker efter!Hit me :)

2010-04-10 @ 15:14:49
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Postat av: milkshake - lou

svar: nemas problemas :)

2010-04-10 @ 17:31:01
URL: http://milkshake.blogg.se/
Postat av: Josefine

tack snälla du :)

min dag har bara bestått av jobb o jobb :/ din?

2010-04-10 @ 19:42:30
URL: http://pinksnow.blogg.se/
Postat av: vexy

ah tråkigt att du inte ska dit. men å andra sidan, cypern är inte helt fel det heller :P

2010-04-10 @ 20:54:38
URL: http://vexy.blogg.se/
Postat av: Kristin - En mammas fotoblogg

En vecka kvar!

2010-04-11 @ 09:45:43
URL: http://mouziee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0